Så smil dog til babyen!

IMG_9761Ej, kald mig både curling-mor og speltfisse og højrøvet eller strandvejsforkælet eller hvad det hedder (jeg ka' ta' det), men hvad sker der lige for folk med bæ-mund i bussen?Prø'li'og'hør'her! Når en baby smiler til dig i bussen, så smiler du sgu tilbage igen! Jeg troede det var sådan noget alle gjorde, uanset hvor dårlig en dag man lige gik rundt og havde. Hej, her er et helt nyt menneske der lige skal lære det hele at kende, og ja ja bevares, babyen skal naturligvis konfronteres med alle verdens elendigheder og trælse typer, men kunne vi lige give det et par år? Kunne vi lige skrue op for charmen, venligheden og ikke mindst smilet, og bare lige smile tilbage til det der uskyldige lille barn, hvis øjne stråler op mod dig, mens du vold-insisterer på at ligne en der er blevet tvunget til at spise muggen ost, og nu skal det gå ud over resten af verden? Du kan da i det mindste kigge væk, i stedet for at stirre vredt på ungen.Ammen Anne, du skal ikke bestemme over folk i det offentlige rum.Nej da, men jeg forstår det sgu ikke. Smil dog for helvede til ungen, så kan du være så sur som du orker resten af busturen til Hvidovre.Nå men hej hej og go' weekend, så :DKhAnne(aka selvudnævnt curlingmor)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe