Instagram fejring!

Skærmbillede 2015-10-28 kl. 22.37.19YAAAY! I går rundede vi 2500 følgere på min Instagram profil! Tusind tak til alle der følger, liker og kommenterer derinde. Mit næste mål er at lave konkurrencer, og give noget tilbage til alle mine fantastiske læsere!Instagram er, udover blog og Facebook, mit yndlings sociale medie. Jeg elsker at det stort set kun er billeder (jeg er selv meget visuel... hvilket lyder mærkeligt når jeg som regel skriver så forfærdelig lange blogindlæg), jeg elsker at udforske, at blive rørt, at blive underholdt, at grine og at dele billeder og livssyn på min egen profil.Tak til alle der følger med, uden dig var det ikke lige så sjovt at lave Instagram!Hvem følger du på Instagram og hvorfor følger du vedkommende (gerne med profilnavn så vi kan blive inspirerede)?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe