Autumn in Hellerup

IMG_9999I dag har jeg denne sang i hjertet (se videoen i bunden af dette indlæg, eller her). Jeg elsker denne tid, elsker når bladene danser af træerne i en farvefestival af de smukkeste efterårsfarver. Selv når naturen dør er den smuk. Jeg elsker stearinlys, elsker hyge, tykke sokker og futter.Både Emma Jo og jeg nyder alle vores ture med barnevognen, og selvom hun ikke rigtig sover om dagen i øjeblikket, så lukker hun alligevel øjnene i sin voksipose af og til. Hun er blevet meget nemmere at have med rundt, og det er sjældent hun græder. Kun når hun er meget træt. Ikke fordi hun ikke må græde, men ligesom det er sjovere at græde i en Jahuar end i en bus, så er det også sjovere med en glad baby end en der er ked af det. Som man siger.IMG_9997IMG_9994 IMG_0006Jeg kunne godt bruge lidt inspiration til hvor man kan tage hen med en baby på 4-5måneder i efterårstiden? Skove, hvilke, hvor er det let at komme til? Messer, outlets, museer? Gerne steder hvor det er hyggeligt og nemt at amme og skifte (jeg har selv skiftetaske med - denne lækre sag fra Ida Ising) https://www.youtube.com/watch?v=50zL8TnMBN8Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe