Emma Jo og jeg rocker det efterår (og en lille gave til dig)

IMG_0004Emma Jo's helt eget første blad. Det er godt nok smuldret til ukendelighed (i mors fine taske) nu, men det var så yndigt og fint da det landede!Det er en fornøjelse at have Emma Jo med ude i det her lækre vejr. Jeg gruer en smule for når regnen og sneen kommer, men i disse dage hvor det sner med de mest fantastiske farverige blade i de skønne alléer her i Hellerup, så hører du ingen pip eller klager fra mig!IMG_9754Slyngen er virkelig et hit. Emma Jo elsker at sidde i den, hun kan endda sove i den når vi har været afsted i flere timer. Den er helt genial.IMG_9759Hvis hun kunne, ville hun allerede storme rundt i skoven, men hun må væbne sig med tålmodighed og vente på at kroppen er med hende.IMG_0006Og så en lille gave til dig, kære læser!Jeg mangler noget vandtæt overtøj til min lille ninjaprut, så i dag skal jeg på Ellos.com, fordi de giver 25% rabat på alt overtøj fra deres eget brand. Vil du også have fingre i rabatten? Så skal du blot huske at indtaste denne kode når du handler: Koden 325733 giver 25% på børneovertøj fra Ellos\' eget brand. Koden gælder frem til og med 30/10 2015, YIR! Det er altid gode nyheder når man er jyde!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe