Ti stille, barnet sover!

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 19.55.28Klokken er næsten otte, og Kvickly lukker om 13 minutter. Jeg har netop bestilt en omgang sushi. Jeg sidder på Nana's sofa, Nana sidder i sin seng (et par meter fra mig) og Emma Jo ligger og sover ved siden af mig. TV'et er skruet ned så ingen kan høre hvad der bliver sagt, det eneste der høres i lejligheden, er trafikkens summen og mine fingre på tastaturet.I dag er sådan en dag hvor Emma Jo synes søvn er for små babyer. Og hun har ikke lige arkiveret sig selv under kategorien "baby". Nej nej, hun er en voksen dame nu, sådan en der skal være oppe og lege, og hver gang hun nærmer sig horisontal position, så skriger hun som om hendes sidste dag var kommet.Der findes en måde jeg kan vugge hende på, så hun falder i søvn, den måde kræver bare at jeg er okay med at have ond i alle mine indre organer i et par dage bagefter. Det er jeg okay med, problemet er bare at jeg også var okay med det for et par dage siden, så nu er det ikke rigtig en løsning længere.Det er sjældent vi har de her dage hvor hun SLET ikke vil sove om dagen. Men de er der. Og de er benhårde. Især fordi hun bliver en træt og ked-af-det-baby hele dagen også. Intet virker.For to timer siden rullede jeg hende ind i dynen, kiggede på hende og sagde "Nu vugger jeg dig i ti minutter (på den der av av av agtige måde, hvor hun synes det er fedt og jeg synes det er knap så fedt), og så må du skrige i alle ti minutter, men nu skal du altså sove!". Efter 8 minutter sov hun.Nana og jeg har siddet i absolut stilhed siden. Jeg skal tisse og jeg er tørstig, men jeg tør ikke risikere at en enkelt lyd kan vække Emma Jo, så jeg bliver i sofaen og Nana bliver i sengen. I stedet har vi kommunikeret over facebook. Til underholdning for resten af facebook-landet. Læs med her.Jeg er normalt ikke typen der synes der skal være totalt ro omkring mit barn, og EJ kan normalt sove både fra studenterkørsel og båthorn. Men lige i dag lader jeg min UZI og er parat til at skyde hvis nogen ringer på døren eller slår på vinduet!Kender du de dage?KHAnneDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe