En dragt, et smil og en stor prut!

IMG_9760

Uld-futterne er geniale, de er fra Joha, find dem HER

I dag har vi været ude ved Bagsværd sø og gå en tur. I 6 minutter. Så kørte vi hjem igen. Ikke fordi det ikke var hyggeligt, men fordi Emma Jo slog en prut der nærmest kunne høres i Kino, og jeg var ikke lige den tjekkede mor der havde pusletaske med, så vi fik set en bænk.IMG_9764Det var første dag vi testede ulddragten, som er købt på Reshopper-appen. Jeg tror den er fra Kvickly oprindeligt. Huen er fra Kvickly, den købte vi i dag. Selvom vi kun fik set en bænk og 7-8 træer, var EJ glad for turen. Hun er noget lettere at have med rundt, nu hvor hun er blevet ældre, og ikke ryger i helt trøsteløse grædeture længere.IMG_9770Jeg er vild med ulddragter. Joha laver altså nogle lækre af slagsen. Hvis du vil inspireres, så tjek dem ud her.Go' efterårsferie! Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe