Knald for Danmark, knald for din mor!

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 22.19.38 Forleden delte jeg denne video på Facebook. Hvis der stadig findes danskere der ikke har set den, og du skulle være en af dem (det kan jeg næsten ikke tro,), så har du muligheden for at se den her.Den skabte en god debat, fordi videoen, på en virkelig god dansk "når dansk humor er bedst" måde, får fortalt at vi i Danmark har et alvorligt problem, nemlig at der fødes for få børn.Spies har i den forbindelse lanceret "Do it for mom" kampagnen, der skal være med til at sikre at der bliver født en masse børnebørn i Danmark, og så Spies naturligvis også kan sikre deres fremtidige forretning (forståeligt). I virkeligheden bør alle virksomhedsejere opfordre til mere knald for Danmark, for deres egen forretnings overlevelses skyld, men også for alle de stakkels mødre derude i landet, der drømmer om at høre små barnebarnfusser trisse henover gulvet i ældreboligen.  Så er du f.eks butiksejer (dem ved jeg der er et par stykker af blandt mine læsere), så kunne du evt. lave et af omklædningsrummene i din butik til "Knalderum" - "fordi du fortjener det... mor!" - eller noget. Jeg hører gerne flere forslag fra din forretning.Vi skal have 2,3 børn hver, men vi får kun 1,7 (tal fra DR). Jeg er oppe på 1 indtil videre, hvor mange er du oppe på? Jeg ved der findes læsere derude, der har taget et par stykker for holdet. De bør have en medalje!Har du set videoen? Nej? Så se den herEt par fun facts:

  •       24 % af dem, hvis partner dyrker motion angiver, at deres partner er væsentligt mere attraktiv, efter han/hun har dyrket motion. 28 % angiver, at partneren er en smule mere attraktiv efter motion. (så kom i gang!)
  •      Til gengæld svarer 45 % at de gerne så, at deres partner dyrkede mere motion. Det er især mændene, der mener, at deres bedre halvdel burde komme i gang (52 %). (ups!)
  •      28 % af dem, der dyrker motion på en almindelig uge, har haft sex umiddelbart efter, at de har dyrket motion eller sport. Dette gælder især for mænd (35 %) og for de unge mellem 18 og 25 år (41 %). (hmmm.....!)
Hvad så, kære du, holder tallene i dit liv?Jeg glæder mig til at læse dit svar!KHAnne

Sponsoreret indlæg

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe