3. Tigerspring og drageskjul i Sønderborg

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 21.46.10 Tigerspring. Et ord jeg ikke rigtig kendte før jeg selv blev mor. Jeg har altid været imponeret over den viden nybagte mødre pludselig havde om børn, men nu forstår jeg hvordan og hvorfor. Man har masser af tid til at google informationer mens man ammer et sovende barn, vugger slyngevuggen eller barnevognen. Der er til gengæld ikke så meget andet man kan end at google ting, så bingo, masser af viden!Skærmbillede 2015-09-27 kl. 21.45.51Træt mor dot comEmma Jo har været i sit 3. tigerspring den sidste uges tid. For mig har dette spring været det hårdeste indtil videre. De to andre var også hårde, men dette spring vendte fuldstændig op og ned på alting. Hun har været utrøstelig i timevis, hvilket hun normalt aldrig er. Alt hvad der mindede om rutiner var pludselig pist væk, hun ville ikke sove om dagen, og pludselig vågnede hun klokken 5 om morgenen og var frisk. Jeg har været totalt rundt på gulvet den sidste uge, og har ikke sovet, og oven i hatten kom hendes 3 måneders vaccination og en flyvetur til Sønderborg. Jeg vil gerne bede om den medalje nu, tak!Udover app'en "vidunderlige uger" (som vistnok er gratis?), så har jeg læst denne artikel på vores børn, den giver et godt indblik i hvordan tigerspring opleves for et barn. Og selvom man godt kan blive irriteret (mest som følge af frustration og magtesløshed over ikke at kunne hjælpe sit barn mere) på sit barn, er det godt at vide hvor stor en omvæltning det er for babyen. Så er det lidt nemmere at rumme sin egen mor-smerte over at barnet pludselig kan føles som et helt fremmed barn, man nærmest ikke kan genkende. Og jo, det er helt normalt at blive irriteret på sit barn. Også selvom der findes mødre der påstår at de aldrig har været det. Good for them! Vi andre er lige så gode forældre. Punktum.Skærmbillede 2015-09-27 kl. 21.46.58I dag har været en god dag, Emma Jo er ved at komme igennem sit spring, og vi nyder nogle dage i drageskjul hos mormor og morfar nede i Sønderborg. Når man er i drageskjul, gemmer man sig lidt fra alt det voksne, og nyder bare at blive vartet lidt op hos de gamle.Skærmbillede 2015-09-27 kl. 21.46.00Vi har været ude og gå en lang tur i slyngen (som hun elsker at blive transporteret i), hilst på naboerne og har sovet dejlige lange lure, så mor har kunnet læse lidt i min nye bog fra Liza Marklund (jeg elsker den kvinde og hendes bøger, det er en skam hun stopper).Og endnu bedre: BROEN III er lige startet her til aften. YAY! Saga for the win!Har du haft en god weekend?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe