Kære nybagte mor, sig det højt!

Fotografi den 25-08-15 kl. 12.34 #3Kære nybagte mor,tillykke med din nye titel, den sejeste titel i verden. Den titel der fortjener allerflest medaljer i hele verden.Jeg er ikke specielt klog på noget som helst, andet end på mig selv, men der er dog en enkelt ting jeg vil tillade mig at give videre. En ting der har gjort "motherhood" til noget rigtig dejligt, også når det er svært: sig det højt!Hver eneste gang jeg har skammet mig over en følelse, hver eneste gang jeg har været bange for at sige noget højt, så har jeg gjort det alligevel, og jeg er blevet badet i kærlighed fra andre mødre, som har hft det på helt nøjagtig samme måde som mig.Som f.eks da jeg havde grimme tanker om min gravide mave, og så billeder af hvordan jeg gjorde skade på mit ufødte barn (læs her)Eller da jeg følte mig totalt utilstrækkelig som nybagt mor (læs her)Eller da jeg forestillede mig alverdens grimme ting ske mod min nyfødte datter. At hun blev kastet ud over altanen, at nogen tog hende, at hun blev skoldet af vand og og ogHver eneste gang jeg har sagt det højt, er jeg blevet mødt (98%) af kærlighed, medfølelse, åbne arme og kvinder der har haft det på samme måde.Sig det højt.Fortæl det til nogen.Eller skriv det til mig, jeg lover dig at jeg ikke dømmer dig, uanset hvad du fortæller.Det giver den vildeste frihed og selvkærlighed at blive mødt i sit mørke, og kære du, du fortjener alt det lys du overhovedet kan komme i nærheden af. Du har skabt liv. Du er mor for nogen.De bedste hilsnerAnneDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe