Nu som "HOW NOT TO" cookies madblogger

we tryMens mit barn leger på sit børneværelse, havde jeg tænkt at jeg lige kunne slå en dej sammen (som man siger), og bage nogle lækre cookies. Jeg havde fundet dem her på Costumes hjemmeside, og de så simpelthen for lækre ud til ikke at give det et forsøg.Der er bare et problem. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at følge en opskrift. Når jeg går i gang, fast besluttet på at følge opskriften slavisk, så sker der en kemisk eksplosion i min hjerne, og så gør mine hænder noget lidt andet end det der står i opskriften.I dette tilfælde skete der følgende1. Jeg har ikke nogen bagevægt (eller vægt i det hele taget), så jeg må gætte mig lidt frem til hvor meget 180 gram er2. Jeg valgte at gange opskriften op med 3Allerede her er vi ude på totalt usikker bagegrund, og projektet var allerede dødsdømt fra starten. Her er kagerne som de så ud da Costume lavede dem:Skærmbillede 2015-09-18 kl. 11.51.29Og her er min første version... Altså, det gode er at jeg nu har noget erfaring. F.eks at dejen skal være MEGET tykkere når den skal i ovnen. Jeg undrede mig også lidt over at det smat jeg havde lavet, skulle kunne formes til kugler... Det blev til 20 klatter, og efter 1 minut i ovnen havde de forvandlet sig til en stor klat cookie.IMG_9046Men altså, de smager nu godt, det gør de. De er bare ikke så pæne. Og rillerne er nogle jeg lavede i et desperat forsøg på at kunne sige "ja, men JEG valgte at lave småkager i stedet for cookies"... Men det går ikke. Faktisk smagte dejen bedre end de færdige klatter. Man putter dejen i ovnen... and it comes out less good! Kender du det?Nå. Nu er vi i gang med at bage cupcakes i muffinforme. Nana (min PA) er her, så kan det kun blive godt. Jeg blogger, Nana bager. Og senere siger vi at det var mig der bagte.Hav en skøn weekend derude!KHAnneDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe