Opskriftinspiration til juicekur (også når du ammer)

Skærmbillede 2015-09-09 kl. 21.39.56 First of all: jeg er IKKE sundhedsekspert, jeg er bare en almindelig mor, der ammer, som også gerne vil være lidt sund. Jeg er selv med i bogen "Den fedeste juicekur" og har testet 7 dages kuren (kun juice, intet andet), og er fuldstændig vildt begejstret for resultatet. Men amning og 100% juicekur er ikke en god kombi (noget med affaldsstoffer i mælken), så jeg juicer en gang om dagen i stedet for et måltid.IMG_8876 Ingefærshot:Hver morgen drikker jeg ingefærshot, især nu hvor jeg er ramt af forkølelse. Den består ret enkelt af:1 pakke økologisk ingefær6-7 æbler1-2 økocitroner med skrælSå juicer jeg, og så har jeg til ca 3 dage i køleskabet. Jeg kan godt lide shottet stærkt, men du må selv lige vurdere hvor meget ingefær der skal i din version. Ingefær er godt for alt muligt og virker anti-inflammatorisk. Jeg elsker smagen! Jeg plejer at drikke et lille (børnestørrelse) glas, eller det der svarer til et ingefærshot på Joe&TheJuice._AML6121A 13-5-2015Gravid billeder og fotograf - derfor skal du fotograferes mens du er gravid annamarrie lennings anne deppe deppeandthelostsock Freestyle juice (mums!)200 gram spinat3-4 gulerødder2 cm ingefær1/3 agurk1/4 ananas1/2 økologisk citron med skræl2-3 små æbler1 avocado (blendes sammen med juicen)IMG_8982 Grønkåls juiceUmiddelbart lyder det ikke lækkert, men det er den. Her til morgen er det denne juice jeg har drukket:3 stilke øko grønkål6 øko gulerødder4 æbler2 øko citroner3 cm øko ingefær (med skræl når de er økologiske)Det hele juices, og så er der serveret.IMG_8983 Emma Jo er med hver morgen når vi laver juice. Hun er vildt optaget af alle de "voksen-ting" hun ikke kender så meget endnu: opvask, skære og skylle grøntsager og det allerbedste: juiceren! Hun bliver begejstret og vildt optaget af den høje lyd og af alle grøntsagerne der kværnes igennem juiceren.Det er superhyggeligt at juice sammen. Når hun bliver gammel nok skal hun have sin egen juicer.IMG_8986Hvad er din yndslingsopskrift?Del den gerne med os andre, så vi kan blive inspirerede. Jeg skal nok dele flere opskrifter efterhånden som vi laver nye juicer herhjemme.Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe