Børneværelse og baby i en 1-værelses lejlighed?

children__s_room_by_alekscg-d2stm95"Eiii hvor spændende, tillykke! Er du så færdig med at lave hendes børneværelse?"Spørgsmålet er jeg blevet stillet 72 (ca) gange under min graviditet, og hver gang har jeg svaret "Jeg bor i en 1-værelses lejlighed, min datter skal ikke have et børneværelse det første stykke tid". Hvorefter halvdelen af dem der har spurgt synes det er supercool, og den anden halvdel ikke helt har vidst hvordan de skal reagere, for børn skal da have et børneværelse, skal de ikke?Well, ikke min datter. Til gengæld er hele min 1-værelses penthouselejlighed for rockerfrøer hendes. Jeg er i forvejen ikke typen der har ret mange ting, for jeg hader at flytte rundt på ting når jeg gør rent, og jeg har skabs-ocd når det kommer til orden i mine skabe. Jeg vil helst have små skilte overalt, sådan så andre også ved præcis hvor jeg gerne vil have mine ting til at stå henne. Det betyder også at min datter ikke har ret meget legetøj (endnu), for hun skal sådan set ikke bruge det til noget. Hun er 3 måneder gammel.Til gengæld har jeg brugt lang tid på at gøre min lejlighed Emma Jo klar. Jeg købte et nyt skab i Ikea. KÆMPE skab. Jeg smed en masse tøj ud (gav det væk), jeg har sorteret i mine sko (oh-oh), mine bøger (tænk at det skulle ske), jeg ELSKER bøger) og ryddet ud i alt hvad jeg ejer. Nu er der god plads til alt hvad det kræver at have en baby.IMG_8929 IMG_8971 IMG_8972Børneværelse vol. 1Men altså, man har et standpunkt til man blogger et nyt, og i forgårs skete der noget vildt. Emma Jo har fået sit eget børneværelse. Det skete lidt ved et tilfælde, da jeg var i gang med at gøre rent, og sortere i nogle ting, og jeg lige skulle have Emma Jo til at passe sig selv et øjeblik. Så jeg lagde hende, i hendes "gummibåd" (babynest)... mja... ind i skabet. Det viste sig at være et kæmpe hit. Hun elsker at ligge derinde, hun pludrer, hun skriger (ikke græde-skrige, men jubel-skrige) og prøver stemmen af og fægter med armene. Det har indtil nu ikke været muligt bare at lade EJ ligge uden at hun blev sur over manglende underholdning. Men ikke længere. Nu har hun altså fået sit eget børneværelse.YAY! Man kan hvad man vil :)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe