Strik og uld til baby

IMG_8890Gid jeg kunne strikke. Eller rettere, gid jeg gad at strikke. For jeg tror egentlig det er ret let at lære, og jeg mindes at have strikket et MEGET langt halstørklæde engang (jeg lærte aldrig hvordan man sluttede), så ville jeg strikke alt Emma Jo's tøj.Selvom jeg er en urtekussen, og selvom jeg har overskud på energikontoen, så er der altså bare ting i livet jeg ikke orker. Som f.eks at lave min egen pasta selv eller strikke og hækle (men gid jeg gad). Men derfor er det virkelig dejligt at man kan købe sig til sine drømme (EJ i strikket tøj). Tøjet hun har på her er fra H&M's consious linje.Her er nogle af de ting jeg skal have købt ind til efteråret:Skærmbillede 2015-09-14 kl. 22.37.13 

Varme uldfutter fra Melton (købes her)

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 22.41.25

Uldbodyer som denne fra CELAVI (fås her)

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 22.43.13

Uld ammeindlæg (bruger ikke andet end uld på mine bryster), som disse fra CELAVI (haps her)

Vi har tendens til brystbetændelse i min familie, derfor er det uhyre vigtigt at mine bryster hele tiden er varme (også selvom solen skinner) og mine fødder ikke er kolde. Så jeg render rundt med uld på babserne og old på fødderne, også de dage vi har 28 grader med sol.  7-9-13, det er lykkes mig at slippe for brystbetændelsen. Ammeindlæg af uld kan virkelig anbefales!

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 22.47.28

Fine kjoler i stik eller hæklede materialer, som denne fra SmallStuff (her findes den)

IMG_8896

Emma Jo skulle have været født i middelalderen med mine hækre/uld/strikke-cravings. Men det er hun altså ikke. Det går også nok.IMG_8897Hvad er dine musthaves til koldere vejr og baby? KH AnneDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe