Åh gud, det er jo mig der er urtekussen!

IMG_8886Urtekusse er noget vi, i min omgangskreds, bruger lidt i flæng. Jeg tror andre bruger ordet "speltfisser". Ja, vi lægger hårdt ud med ordforrådet i dag. Urtekusse er en beskrivelse af de der irriterende overskudsagtige mødre der lige har slået en cupcake-dej sammen, og lige bagte deres rugbrød selv og lige nåede at svinge støvkluden, og nu ligner hjemmet noget der har vundet en pris i Bo bedre. Nåja, og så er de typerner der ammer og helst ikke vil fucke med babyens øko-system, så derfor undgår de helst panodiler og alt det jazz.I virkeligheden er mine veninder og jeg en flok fuldblodsurtekusser. Næsten allesammen. Nogle af dem elsker botox, nogle af de kører dyre biler, nogle af dem har hul i næsen, nogle ryger en joint af og til og nogen drikker rødvin mens de ammer (blandt andet mig). Men urtekusser, det er vi, det ene udelukker (i min verden) ikke det andet. Og i dag gik det op for mig at jeg også er en urtekusse-mor. Gisp! Godt nok bager jeg ikke cupcakes, men jeg er typen der "lige slår en dej sammen" inden jeg skal til møde ovre på Raw42, mens mit 3 måneder gamle barn sover og bliver passet den time jeg er væk.Puha!IMG_8856Min baby sover hver nat (det har hun stort set gjort siden fødslen), amningen fungerer og jeg skammer mig næsten over at "skrive det her højt", fordi jeg er så vant til at ting skal være rigtig svære og at jeg skal kæmpe hårdt for ting. Vupti, så blev jeg en kriger uden kamp.I dag har jeg f.eks omarrangeret hele min bogreol, tørret alle hylder af, sorteret ud i bøgerne og sorteret ALLE mine papirer. Nu ligger der et par bunker på gulvet som skal ordnes i morgen. IMG_8871IMG_8902 IMG_8904Nåja, jeg er også sådan en irriterende type der juicer. Hej hej urtekusse, så så man lige dig! Men det er jeg altså. 1 juice hver dag. Og det går godt. Emma Jo prutter som aldrig før, men har ikke problemer med maven, til gengæld er hun sund og rask og glad, så jeg fortsætter sålænge det er stilen.Og når jeg er færdig med at blogge i aften, så skal jeg læse min nye bog fra min yndlingsforfatter Liza Marklund. Det tager mig ca 1,5 døgn at sluge hendes bøger råt, og når det er sket, så ærgrer jeg mig over at der nu er 1-2 år til den næste bog udkommer, og hvorfor læste jeg ikke bogen lidt langsommere? Men det kan man altså ikke. Bogen koster 179,- i Netto i disse dage.IMG_8917 Kan du huske at jeg har skrevet at du ikke skal sammenligne dit "behind the camera" med andres "high lights?"Så hvis du lige nu sidder og tænker. DAMN, hun gør det bare skidegodt, hvor helvede kommer det overskud fra? Så kan jeg fortælle dig at jeg i denne måned har en fantastisk praktikant som hjælper mig med Emma Jo. Det er uvurderligt. Jeg får vasket og ordnet og holdt møder og har de to med rundt, så jeg ikke går glip af tiden med EJ. Jeg bagte nu også boller inden Nana kom til, men alle mine projekter kan kun lade sig gøre fordi jeg har en fuldtidshjælper der assisterer mig. Nana er fantastisk, hun er fantastisk med EJ, hun er fantastisk til at "Komme ind i et hjem" og hun lider hverken af hensynsbetændelse eller generthed. Hun vader ind i hjemmet, fuld af respekt of godt humør, og så går hun bare i gang.Så ja, jeg er den overskudsagtige urtekusse, men vi skal lige huske at have alle mellemregningerne med, og Nana er en vigtig en lige at nævne.Fik jeg sagt at jeg ELSKER at være mor? Jeg hygger mig simpelthen sådan med EJ. Jeg nyder at hun er blevet større og kan grine og kommunikere og fortælle tusind historier med sine ansigtsudtryk.Åh livet er dejligt i dag!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe