Må man godt gå i spa når der er folk der flygter?

2014-04-15 14.54.53-1I sidste uge havde jeg en eller anden form for krise. Eller. Altså, krise og krise. Jeg havde brug for lige at se mig selv i øjnene efter "projekt container på Lesbos". For må man godt blogge videre om neglelakker, mode og spa, når man lige har samlet 200 ton tøj ind til folk der ingenting har?Engang lærte jeg tre ord, som har betydet en ret stor forandring for mig: F.L.Y. = first love yourself. Nogen kalder det egoisme, og det er helt fint med mig, men jeg kan personligt ikke hælde fra en tom kop. Mit overskud kommer et sted fra. Mit overskud kommer fra de prioriteringer jeg foretager hver eneste dag i mit liv, som f.eks at tage neglelak på eller forkæle mig selv med spa eller massage. Det behøver jeg hverken af forklare eller undskylde, det er bare noget der betyder meget for mit overskud.Jeg kan ikke hælde fra en tom kop. Når jeg er i underskud skal jeg lades op. Det gør jeg ved at gøre gode ting for min krop, ved at være meget alene, og ved at være meget i naturen. Det kan være en gå-tur eller en tur på min mountainbike (ikke lige pt.). Den energi vi danskere sender afsted til flygtninge, den sender vi afsted fordi vi har et overskud - i hvert fald de fleste danskere. Vi har både tid og råd og overskud til at hjælpe nogen der ikke har.2014-04-16 19.22.10Oprah blev engang spurgt om hvordan hun havde det, når hun tog fra et af de fattige steder, hun havde besøgt, hjem til et af hendes mange kæmpe huse. Hun svarede at hun havde det rigtig godt med det, for det var hendes rigdom der gjorde hende i stand til at bygge skoler og donere så store pengebeløb, og at hun, ligesom alle mulige andre, havde nogle ting der gjorde hende glad, og at hun havde helt fred med det. Det kan jeg virkelig godt sætte mig ind i. Vi har allesammen vores hverdagsluksus eller ting der betyder mere for os end andre ting, og dem skal vi ikke give afkald på, bare fordi der er nogen et sted i verden der har det værre end os selv. Jeg kan ikke lige få øje på det arrogante i den holdning, måske er det der, måske kan du se det, men jeg kan ikke selv. Og arrogance er ikke det værste man kan blive kaldt, så det er fint med mig, men jeg er altså enig med talkshowdronningen.Så ja, svaret er ja, man må gerne gå i spa selvom der er folk der flygter. Man må også gerne købe en ny kjole eller drikke et glas rigtig lækker rødvin (også selvom man ammer, jeg drikker et glas vin as we speak og jeg behøver ingen løftede pegefingre, ellers tak for tilbudet).Det var vigtigt for mig lige at få arkiveret dette emne på rette hylde. Det er hermed gjort. Hav en dejlig aften <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe