Hjemmespa for urtekussen på budget

Skærmbillede 2015-09-10 kl. 21.32.24

MUSTHAVE yndlingsscrub fra Urtekram Her

Hjemmespa is the shit! Jeg elsker hjemmespa. Jeg elsker at lave fodbad, at bodyscrubbe, især med scrubben fra Urtekram, elsker at lakere negle og give mit hår en ordentlig omgang hårkur. Jeg er allerede begyndt at lære Emma Jo at lave hjemmespa allerede, og hun knuselsker det!

Her er nogle af de produkter jeg bruger. Jeg er ikke tilhænger af dyre mærker fyldt med en masse kemi, så jeg har fundet et par enkelte produkter til min indre urtekusse, og dem vender jeg tilbage til igen og igen og igen.

Skærmbillede 2015-09-10 kl. 21.38.22

Olie fra Weleda, køb HER

Udover scrubben, elsker jeg denne olie fra Weleda. Det er ikke nødvendigt at smøre huden ind i noget som helst efter at have brugt scrubben, men det er ikke alle dage man lige gider scrubbe hele kroppen (tror også den har godt af en pause), og så er denne olie fantastisk. Jeg har 3 strækmærker, bittesmå på maven, men jeg bruger olien over hele kroppen. Den dufter fantastisk og den efterlader huden blød som babyhud.

Lost in hårkur?

Jeg mangler faktisk stadig at finde en rigtig lækker hårkur. En urtekusse-venlig en uden kemi, en der er lækker og en der efterlader håret blødt og lækkert (og ikke slasket og tungt) - har du en du kan anbefale?

Go' hjemmespa!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe