Den fedeste juicekur og amning

Skærmbillede 2015-09-09 kl. 21.41.25I morges startede jeg på mit nye morgenritual: nemlig at juice hver morgen. Amning og 100% juicekur fungerer ikke godt sammen, da man taber sig ret hurtigt og udskiller affaldsstoffer når man udrenser, det er ikke godt for mælken og babyen. Men det er helt okay at udskifte et enkelt måltid med juice dagligt, og for mig fungerer det bedst om morgenen - juice er en fantastisk måde at starte dagen på.Jeg medvirker i min veninde Zennie's bog "Den fedeste juicekur", og testede for snart et år siden 7 dages kuren. Det var helt fantastisk hvad de 7 dages juicekur gjorde ved min krop. Mine led blev mere smidige, jeg tabte mig 4 kilo på en uge (hvoraf 1,2 af dem var rent fedt), jeg havde energi og overskud som aldrig før (og mit niveau er som regel temmelig højt i forvejen), og jeg var flyvende! Jeg sov fantastisk og jeg var overrasket over at jeg slet ikke var sulten. Det eneste jeg fik den uge var juice, Clipper the og vand._AML6127A 13-5-2015Gravid billeder og fotograf - derfor skal du fotograferes mens du er gravid annamarrie lennings anne deppe deppeandthelostsock _AML6099A 13-5-2015Gravid billeder og fotograf - derfor skal du fotograferes mens du er gravid annamarrie lennings anne deppe deppeandthelostsock _AML6121A 13-5-2015Gravid billeder og fotograf - derfor skal du fotograferes mens du er gravid annamarrie lennings anne deppe deppeandthelostsock _AML6109A 13-5-2015Gravid billeder og fotograf - derfor skal du fotograferes mens du er gravid annamarrie lennings anne deppe deppeandthelostsockSå her er min juice fra i morges. Jeg laver ingefær shot til et par dage ad gangen, og nyder at starte dagen med et ingefær-kick. Indtil videre har min datter ikke brokket sig, så jeg tror hun er med på juice-integrationen i hverdagen.Skærmbillede 2015-09-09 kl. 21.39.56Og her er en lille video, som viser hvor irriterende overskudsagtig man (jeg) kan blive af det juice, der!https://www.youtube.com/watch?v=LOx83o3IlacVil du være med? Så skriv en kommentar herunder, så ved jeg hvor mange der er med på juice-bølgen, og vi kan følges ad og dele erfaringer og nye opskrifter.Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe