Update på "Projekt container til Lesbos" by the people

432046_268179603259080_203675240_n.jpg

432046_268179603259080_203675240_nKære venner!WOW! Bare WOW! Jeg anede ikke at der var så mange ildsjæle i Danmark. Måske er jeg blevet lidt for farvet af medierne og alle de hadefulde kommentarer der er på de sociale medier når det kommer til flygtninge. Men her var vi så alligevel, et HAV af ildsjæle fra hele landet der er klar til at hjælpe. Af hjertet tak til alle og enhver <3Her kommer den første update på projektet (læs her, hvis du ikke aner hvad jeg snakker om, vi er ved at sende en container med tøj osv. til Lesbos)Jeg afslører til sidst i indlægget her hvor meget vi har samlet ind indtil videre. Først en status.DEADLINE for indlevering af ting der skal med i containeren er tirsdag d. 1 september kl 18.00. LÆS venligst hvad der er behov for, så vi ikke fylder containeren med ting der optager unødvendig lagerplads.Her kan du indlevere:1) I KBH i butikken The Little Things, Vesterbrogade 161, 1800 Frederiksberg.Åbningstider i hverdage 10 - 17 & lørdage 10 - 14 (åbent på søndag helt ekstraordinært fra 10.15) Link: Thelittlethings.dk2) I Torup Dyssekilde Yogacenter, yoga og terapi i NordsjællandVi arbejder lige nu på et 3. indleveringssted i Glostrup, hvor vi sender containeren afsted fra. Info følger når det er endeligt bekræftet.Flere har spurgt om de kan aflevere ting udenfor Kbh (Jylland og fyn). Og JA, det kan I.Mikkel (ham der står for at føre regnskab med indsamlingen), kører fra Aalborg i morgen aften og har en 12 kubikmeter trailer med. Det vil sige at vi kan fylde 4 kubikmeter pr by. Ikke mere. Vi gør det bedste vi kan.Det vi skal bruge pr by, er en ansvarlig for indsamlingen, for det har vi ikke ressourcer til i vores lille team. Vi skal have en adresse og så afhente vi.Her er afhentningstispunkterne (ca)Aalborg: kl 17.30 lørdag Kontaktperson Ina Froberg, Fredericiagade 11, 1th kontaktnummer 31231421Aarhus: kl 19.30 lørdag Kontaktpersonen er Helle Celina Jørgensen, skriv til hende på hendes Facebook, som du finder her. Hun koordinerer. Afhentningsstedet er: Lyseng Alle 15, 8270 Højbjerg, Diakon Højskolen. Der skal lige sendes en SMS når I står derude, på nummeret 26202480 (Helle).Odense: kl 9:30 søndag formiddag Kontaktperson Christina Søgaard, Munkebjergvej 70, 1. Th, telefonnummer:42434294downloadHvad samler vi ind nu?Tæpper (vinteren kommer lige om lidt)Tøj, men helst ikke jeans (de passer ikke ret mange, helst noget løst), og helst ikke kjoler og nederdele (det går de arabiske kvinder ikke i, og det optager bare unødigt lagerplads)Bleer, sæbe og bindTænk på, at det du sender med skal kunne pakkes ned i en rygsæk og rejse med videre. Især når du pakker legetøj. Ellers, se min tidligere post for en liste over hvad vi skal bruge og hvad vi ikke skal bruge. At par har spurgt: Hvorfor støtter I ikke bare en NGO?Fordi de ikke er på stedet. De danskere vi er i kontakt med dernede har ikke set en eneste nødhjælpsarbejder. Og vi vil sådan set bare rykke hurtigt og vi tager nul kroner og ører i administration and shit. ALT hvad vi indsamler går videre til container og flygtninge. Vi gør det her helt frivilligt. Skulle der være penge tilovers når containerne er betalt, så spørger vi danskerne på Lesbos hvor pengene gør mest gavn, og så får de 100% af restbeløbet.Du vælger selv hvor du støtter <3 Bare gør noget, der er brug for alle hænder NU!Og så en undskyldning.Jeg har været fuldstændig blæst bagover over respons hele dagen, og det har hverken været muligt for mig at besvare alle beskeder på FB eller læse en eneste kommentar på bloggen endnu. Det gør jeg når dette indlæg er skrevet færdigt om lidt. Det er vildt og overvældende med den massive hjælp og støtte vores lillebitte miniprojekt har fået. ALT hjælp modtages med kyshånd! Hjælpen er absolut nødvendig og det kan kun gå for langsomt. Vi får den ene tragiske melding dernede fra efter den anden (men også nogle solstrålehistorier). Det her er langt mere vigtigt end vi havde forestillet os!Så hvad har vi sammen indsamlet indtil videre?Vi havde fået at vide at en container koster ca. 15.000 at sende afsted. Det gør den også ca.Din indsats, dine 2 kroner eller 1200 kroner eller 18 kroner har været med til at indsamle (indtil videre) den samlede sum af:63.000 danske kroner!!!!!!!! Vi fatter det slet ikke! Så Gry er i fuld gang med at forhandle med vores fragtmand om hvor meget container vi kan få for de penge.Og spids nu ører venner, for indsamlingen fortsætter nogle dage endnu. Forsæt dit gode arbejde med at dele projektet. Selvom vi er langt over hvad vi overhovedet havde sat os for, ændrer det ikke på at vi går alle the way. Vi gør alt hvad vi overhovedet kan for at indsamle så meget som muligt inden tirsdag, og så sender vi alle de containere afsted vi overhovedet kan komme i nærheden af.Har du en blog, så del projektet med dit publikum.Har du en FB så del opslaget derHar du en 5'er eller en tusse, så overfør til Mikkel her:Opdateret tirsdag d. 1 sept kl 12.04

Kære Alle, så har vi oprettet nyt mobile pay nummer:

MOBILE PAY: 20 36 56 19

Du kan stadig overføre til vores kontonummer:

KONTO: 5031 1431972 Jyske BankALLE beløb alt fra 8 kr. 1400 kr. 36,5 kr. eller 150 kr. fra jer - er vigtige i støtten til Lesbos.

Hjælp os med at sprede ordet

(Vi offentliggør dokumentationen for indsamlingen på Mikkels “Container-projekt-konto”)

de 63.000 er ikke kommet fordi nogen har tænkt "jeg overfører lige 63.000". Nej! Det er kommet fordi en fandens masse seje menensker har tænkt "okay, jeg tror på at den 10'er jeg overfører, den gør en forskel" - og her håber jeg virkelig du er stolt at det resultat DU har skabt!63.000 til de mennesker i verden der har virkelig virkelig brug for din hjælp lige nu.IMG_8467Af hjertet tak!Har du andre spørgsmål jeg ikke har besvaret, så skriv til mig her i kommentarfeltet eller i en privat besked på FB. Jeg får sindssyg mange henvendelser og jeg bliver tagget i ét væk på FB, så du må forvente noget svartid. Nåja, og så er jeg mor til Emma Jo på 2 måneder, og hun kommer altså i første række, så jeg har af og til lidt svært ved at komme til computeren. Men jeg gør mit allerbedste <3Af hjertet tak fordi du er med til at skabe et helt andet billede af Danmark og danskerne, end det billede vi kender fra medierne.Kærlig hilsenGry, Mikkel, Anne, Carolina og alle de andre tusinde mennesker der er med i det her. Projektet er ikke længere kun vores, det er et fælles foretagende!