Kan det her netværk virkelig noget? Kan vi sende en container til Lesbos sammen?

Det er altså nu det gælder.I går morges skrev jeg en update jeg ikke postede. Den løs sådan her: "Jeg er så pisse frustreret over at jeg ikke gør noget aktivt for at hjælpe alle de flygtninge der kæmper for deres liv. Jeg har ikke ret meget overskud, men jeg har lidt, og jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal bruge det henne".Her til aften så jeg Gry's updatefacebook. Gry tager simpelthen ned til Lesbos, og hun spurgte om nogen ville sende bamser med, for så ville hun tage dem med. Jeg spurgte om hun kunne have tøj med, for det har jeg. Det kunne hun ikke. Så opstod ideen med at sende en container derned. Vi fandt ud af at det koster ca. 15.000 at få en container derned med lastbil. Så nu er der sket det her (indenfor de seneste timer).Mikkel står for mobile pay, regnskab og dokumentation af alle indtægterJeg er tovholder på container-projektetAnne (ikke mig) har en butik på Frederiksberg, hvor vi kan samle tingene ind. Hendes adresse er Vesterbrogade 161. Aflever tingene hos hende indtil vi får en større lagerplads.Vi har flere der allerede har tilbudt at tage imod de ting vi får indsamletPå venligboernes FB-side (for Kbh og omegn) er mange allerede ved at skrive til virksomheder som skal donere bind og dåsemad og soveposer og liggeunderlag osv.Vi vil bare gerne have en container derned. Vi har samlet 7.000 kroner ind allerede. Carolina har doneret 5.000 gennem hendes virksomhed. Jeg har doneret 2.000 gennem min virksomhed. Så mangler vi bare resten :) Og samler vi mere ind end de 15.000, og er der nok til en container mere, så sender vi en til afsted. Er der ikke nok, donerer vi resten til den NGO der er på pletten dernede og har brug for hjælp. Lyder det ikke meget fair?FØLG OS HER 

Okay, Anne, hvordan kan jeg hjælpe hurtigt (for vi skal have containeren derned inden d. 13 sept, hvor Gry lander)?:

1. Hvis du kan, så overfør 1 krone eller 1500 kroner eller 36,50 kroner (eller hvad du har, 8 kroner gør også en forskel!) til os på Opdateret tirsdag d. 1 sept kl 12.04

Kære Alle, så har vi oprettet nyt mobile pay nummer:

MOBILE PAY: 20 36 56 19

Du kan stadig overføre til vores kontonummer:

KONTO: 5031 1431972 Jyske BankALLE beløb alt fra 8 kr. 1400 kr. 36,5 kr. eller 150 kr. fra jer - er vigtige i støtten til Lesbos.

Hjælp os med at sprede ordet

(Vi offentliggør dokumentationen for indsamlingen på Mikkels "Container-projekt-konto")

2. Har du ingen penge på kontoen, heller ikke bare en 5'er, eller har du ikke lyst til at hjælpe økonomisk, så del denne blog eller bare teksten eller bare budskabet på dine sociale medier, så vi hurtigt kan få pengene til containeren ind, og få den afsted. Jeg er lige blevet informeret om at der er pissekoldt om natten, og der er altså børn der lidt lettere kan overleve hvis de har et tæppe omkring sig.3. Kig i dit klædeskab. Og i dit køkken eller kælder, har du noget af det her liggende:Små Flasker med vandTæpper (uld, dyre, billige, fleece, det er ligemeget, vi har en hel container vi skal have fyldt!)Bleer Menstruationsbind (spørg evt en virksomhed du kender om de vil donere)Billige regnslagSmå billige telte som er nemme at slå opLegetøj af gummi eller plastic Feks bolde Som kan være sjove uanset kønLegetøjet skal Ikke være for stort Og Ikke af stof(Evt tøjdyr skal være medium eller ganske små Alt skal kunne pakkes og bæres med videreStore "tasker /poser Feks de store blå fra IKEA (kender du nogen fra IKEA?)Dåser m mad eller frugt Feks tun Ananas ferskner Majs Bønner Suppe KokosmælkDåserne skal kunne åbnes m en påmonteret ringBrugte rene skoBrugt rent tøjTøj og sko gerne opdelt i kasser med markering Mand Kvinde Pige Dreng BabySå vil vi rigtig gerne modtage det. Jeg er stadig ved at finde en adresse/lagerhal/lign i Kbh hvor vi kan samle tingene ind. Du må gerne sige til hvis du har et tomt lager et sted vi må låne to uger mens vi samler ind. Indtil da, samler vi tingene hos Anne her (ikke mig Anne, men Anne der har butikken): Vesterbrogade 161, Frederiksberg.4. Kender du en virksomhed, eller arbejder du selv i en, som har nogle ting liggende af ovenstående, som de kan donere, så Kontakt Kira på Kira0mikkelsen@gmail.comHar du brug for lige at blive mindet om hvorfor vi gør det her, så kan denne video anbefales. Så behøver vi ikke snakke mere om det:https://www.youtube.com/watch?v=DyybJJW9-EoTusind tak fordi du gør noget!(vi er ikke ved at starte en organisation eller noget, vi er bare nogle damer (og Mikkel), der rykker hurtigt, og vil have den container til Lesbos NU! Med din hjælp går det lidt hurtigere <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe