Top 10 tudefilm til dig

Filmnørd er jeg ikke, men jeg elsker film, især tudefilm. Med jævne mellemrum spørger jeg på Facebook efter anbefalinger, men trådene bliver altid væk, så lad os samle en laaaang tudefilms-tråd her. Husk at fortælle om din(e) favorit tudefilm i en kommentar til indlægget.Her er mine Top 10 tudefilmTop 10 tudefilm deppe and the lost sock the notebook 1. Ingen Tudefilmsliste uden "The Notebook"Jeg hyler hysterisk til dette kærlighedsdrama, historien er bare så suk, og Ryan Gosling er bare så lækker og sjov i filmen.Se den: en regnvejrsdag hvor du trænger til at få renset ud i tårekanalen og mærke kærlighed i hele kroppenHvis du ikke er til streaming, så kan du hamstre filmen lige her.Top 10 tudefilm en flænge i himlen deppe and the lost sock2. En flænge i himlenEn smuk og sjov historie om to unge mennesker der møder hinanden i en støttegruppe for kræftpatienter. En rigtig feel-good film, men det er svært ikke at fælde et par tårer også. En nyere tudefilm. Jeg har kun set den en gang, så den skal snart ses igen. Jeg er filmautist og skal se film flere gange, før jeg synes jeg rigtigt har set dem.Se den: sammen med nogen du holder afFilmen kan du hamstre her.Top 10 tudefilm a walk to remember3. A Walk to RememberEn af mine absolutte yndlingsfilm, jeg har set den mindst 20 gange. Historien er så smuk, og selvom jeg ikke længere er teenager, så er denne teenage-film, en film, der går lige i hjertet.Se den: en dag du trænger til at få troen på menneskeheden tilbage, eller har brug for en god kærlighedshistorieFilmen kan du hamstre her. (Det er sådan en film man skal have derhjemme)Top 10 tudefilm I am sam4. I am SamUdover godt skuespil, så er historien fantastisk. Sam er psykisk udviklingshæmmet, og en retssag skal tage stilling til om han er egnet som far for sin datter. Filmen er utrolig rørende, og stiller spørgsmålstegn ved hvem der egentlig er den klogeste af hovedrollerne.Se filmen: bare se den, punktum.Du kan købe filmen her (og du bør!)Top 10 tudefilm Terabitha5. Terabithia - et hemmeligt landEn rigtig god film der leger med både fantasien og følelserne. Jeg elsker den, og den er tude-sikker.Se den: sammen med dine store børn, eller en dag du har ekstra Ben&Jerrys i fryseren (men det sker jo aldrig, så se den bare).Køb filmen her.Top 10 tudefilm deppe and the lost sock6. Mig og MarleyDenne film er virkelig sød. Når Owen Wilson er med er du sikret et godt grin, men filmen er også med på tudelisten. Se den, så finder du ud af hvorfor. Eller google den - din snyder!Se den: hvis du ikke må få en hund, savner din hund eller drømmer om en dag at få en hund. Eller godt kan lide hunde.Køb filmen lige her.Top 10 tudefilm up op deppe and the lost sock7. Walt Disney's "Up"Åh, ingen tudefilms-liste uden "Up". Den mest sørgelige åbningsscene. Jeg elsker den film, og jeg er simpelthen nødt til at sætte den på med det samme, når dette indlæg er skrevet færdigt, jeg trænger til at rense lidt ud i systemet, og "Up" er bare altid leveringsdygtig. Historien er så fin.Se den: hvis du er i Disney-mode og gerne vil i kontakt med hele dit hjerte.Køb filmen her.Skærmbillede 2015-08-25 kl. 16.57.468. The blind sideUdover Sandra Bullock i rollen som en kickass mor, så er filmen baseret på virkelige hændelser. Det er en smuk historie, og filmen er meget inspirerende.Se den: Hvis du gerne vil alle følelserne igennem i løbet af en enkelt film.Køb filmen her.Skærmbillede 2015-08-25 kl. 17.01.179. Syv liv med Wil SmithDenne film er både dybt rørende og inspirerende. Jeg elsker Will Smith i alle typer roller, men især i denne film gør han (og historien) stort indtryk på mig. Kærlighed, skyld og skam er nogle af de store temaer i filmen. Den er bare rigtig god gammeldags fantastisk, denne film.Se den: en dag du er lidt trist, og komme til at tro at du er den eneste i verden der har det svært.Køb filmen her.Skærmbillede 2015-08-25 kl. 17.05.5210. Drengen i den stribede pyjamasNormalt er jeg overhovedet ikke vild med film om eller fra krigen (og eller historiske film), det interesserer mig simpelthen ikke. Måske fordi jeg er vokset op ved siden af Dybbøl Mølle og har fået nok når det kommer til 2. verdenskrig. Men lige netop denne film er fortalt gennem en lille drengs verdensbillede. Den er så smukt lavet, og det er så fed en vinkel, og så er filmen bare helt fantasisk.Se den: sammen med din kæreste, så kan han sidde og tjekke historiske data, mens du mæsker dig i følelsernes vold og fælder nogle tårer undervejs. Den er virkelig god!Køb filmen her. Det var min liste. Jeg har en umættelig trang til at se de her tudefilm, og jeg ved der er mange der hører til listen, så please, skyd løs i kommentarfeltet, hvad er din top1, 3 eller 10 tudefilms-liste?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe