Kan du huske den kontrakt jeg underskrev? Her er hemmeligheden

Kan du huske den kontrakt jeg underskrev? Her er hemmeligheden

Man har et standpunkt til man blogger et nyt - Jens Otto Krag anno 2015. Jeg har en stor nyhed jeg vil dele med dig.For nogle uger siden viste jeg et billede af en kontrakt jeg har underskrevet (læs her - også om ko-patte-Anne). Jeg lovede at fortælle dig hvad søren det var for noget. Det vil jeg afsløre nu.Min blog blev lanceret tilbage i januar i år. Det er ikke min første blog, faktisk er jeg en ret garvet blogger, jeg har blogget siden 2007, da modebloggerbølgen ramte Danmark. Vi var nogle piger der "sprang ud" fra Jubii-debatten og startede modeblogs. Deppe and the lost sock er min 4. blog. Jeg har også en video-blog på annedeppe.com, der er lidt stille mens jeg er på barsel, men der er masser af good stuff - hvis jeg må være så selvfed et øjeblik.

Endnu en gravidblogger

Jeg havde SVORET at jeg ikke ville blive "endnu en gravid-blogger", da jeg blev gravid. Svoret! Men man har et standpunkt til man blogger et nyt, åbenbart, og jeg var desperat efter at have et sted hvor jeg kunne skrive om alt det der pludselig fyldte mit hovede under graviditeten. Mit eget sted. Facebook var ikke godt nok. På facebook har jeg et stort publikum, men ikke alle er interesserede i at høre om/snakke om/debattere om graviditet/børn. Det gav mig af og til nogle knubs, fordi folk, der egentlig ikke var målgruppen/interesserede, blandede sig i mine debatter. På en blog skal man trods alt lige aktivt klikke sig ind og kommentere for at være med, og de to steps sorterer lige de værste kværulanter fra, til glæde for mig.Så ja, jeg skulle naturligvis have en gravid-blog. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at den ville blive så populær. I løbet af den første uge kom bloggen og jeg i Go' Morgen Danmark (se her). Den første måned havde jeg 40.000 besøgende på min blog. Så kom jeg i Go' morgen DK igen og i Juli rundede jeg 250.000 besøgende og blev publiceret på norske medier på grund af mit barselsbesøgs-indlæg (læs her). Mit mål har aldrig været at komme i medierne, mit mål har været at skabe et kærligt univers, hvor vi skaber plads til skæve familieformer, en lidt anderledes tilgang til det der med at blive mor, og plads til at snakke om alt det svære - krydret med lidt sjov og spas. Et sted hvor jeg selv føler mig hjemme, og hvor dørene er åbne for alle der har lyst til at følge med. Jeg synes det er lykkes at skabe en god platform, og jeg ELSKER mine læsere, jeg elsker de debatter vi har, både her på bloggen og på facebook, og jeg elsker at mine læsere giver mig mindst lige så meget, som de siger jeg giver dem. Jeg er dybt taknemmelig for hvad vi sammen har fået op og stå her på bloggen.

Så derfor...

... var det en stor anerkendelse for mig, da Bloggers Delight kontaktede mig, og inviterede mig til at blive en af Danmarks bedste 200 bloggere i deres Premium Blogger netværk. Bloggers Delight er nordens største blog-fællesskab. Udover et godt fællesskab, fede arrangementer og udviklede arrangementer, kommer jeg i selskab med nogle af de sejeste bloggere i Danmark, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet. 

Hvad betyder det for dig som læser?

Adressen er den samme. Bloggen er den samme. Jeg bestemmer selv 100% hvad jeg vil skrive og hvem jeg vil provokere (muahahaha), Bloggers delight blander sig ikke i mit indhold, ellers havde jeg aldrig i livet sagt ja til samarbejdet. Til gengæld tager Bloggers Delight sig af alle kommercielle aftaler, noget jeg selv har brugt urimelig meget tid på at sætte mig ind i og bygge op. For mig betyder det at jeg nu kan fokusere 100% på det jeg er bedst til, nemlig at skrive, og så skal jeg kun dele de produkter og de kommercielle budskaber som jeg står inde for, præcis som nu. Jeg skal bare ikke lave alt baglands-arbejdet længere. Så for dig betyder det bare mere Anne og mere blog.En af de producenter jeg gerne ville samarbejde med, var Asos.com, fordi jeg køber en del tøj hos dem, og gerne vil dele lidt flere af mine "outfit-billeder" (som du ellers kun finder på Instagram-profil), men jeg har været en for lille fisk indtil nu. Asos laver lækkert tøj i H&M-venlige priser, og gennem Boggers Delight kan jeg nu lave business med dem, og det glæder jeg mig til at dele med dig, for jeg elsker deres tøj.Jeg håber du følger med mig på rejsen, og deler min glæde med mig. Lad os fejre det med et web-kram, jeg er superstolt af mit arbejde og anerkendelsen fra Bloggers Delight's side, det betyder rigtig meget for mig.Tillykke til mig og tillykke til os, uden dig havde jeg ikke været her nu :)