Voksi pose revolution

Dette indlæg indeholder affiliate links / reklamelinks

Voksi pose revolutionDa jeg i sin tid spurgte Facebook-panelet om hvilke 3 produkter der var absolut MUST-HAVE når man skulle gøre klar til at en baby flytter ind, var der flere der nævnte "Voksi-pose". Voksi-hvaffornoget? Jeg tænkte at det var noget fancy overflødigt halløj, og undersøgte det ikke nærmere.I hvert fald ikke før jeg så min søsters Voksi-pose til min niece, og tænkte "gud hvor smart". Da min egen Voksi-pose så flyttede ind, tænkte jeg "shit, det her produkt er jo revolutionerende!" - aldrig mere bære rundt på en kæmpe barnevognslift!Der er ting der er svære at genopfinde og gøre mere lækre. Tøjklemmen f.eks., den virker virkelig fint i dens nuværende form. Eller kagerullen. Eller liften i en barnevogn....skulle man tro, men det er altså lykkes Voksi-designerne at lave en supersmart opgradering af barnevognsliften, og Voksi-posen er flyttet ind på min top3 liste (sammen med min gummi-båd til Emma Jo, som jeg ikke kan leve uden - du kan nå at benytte rabatkoden lidt endnu) over absolutte MUST-haves til babyforberedelse.Så hvad er det, Anne? Det der Voksi?

Her er den!

Voksiposen er en barnevognslift/indianer-tortilla man pakker sin baby ind i, når man skal transportere ham/hende i barnevognen. Udover at den er smart og lækker, så er der dyne og legetæppe i posen. Hvis man er lidt en urtekusse, ligesom mig, så går man op i materialer. Voksi posen er lavet i 100% uld, som sørger for at overskudsvarmen transporteres væk fra bebsen, så Emma Jo altid har en tilpas temperatur. 

Elske-Voksi

Emma Jo elsker at ligge i Voksi-posen. Den er nem at regulere, og når det blæser lidt, kan man nemt bruge siderne af Voksi-pose til at skærme af for vinden. Her er et par billeder fra vores gåture med Emma Jo i Voksi'en

Nemt med nem på

Udover at Voksi-posen er megalækker at se på, er den virkelig praktisk. Emma Jo fylder ikke Voksi-posen ud endnu, hun er jo stadig en lille prut, så jeg plejer at have hendes hjemmehæklede Mary-tæppe liggende i fodenden, så det er varmet op, når jeg skal have EJ op ad Voksi-posen hvis hun skal ammes/skiftes/pludre når vi er undervejs. Voksi-posen er markant mere handy (synes jeg) end at slæbe rundt på en stor og klodset lift.For mig er det virkelig et revolutionerende produkt, og nytænkning på den fede måde.Du kan læse meget mere om Voksi-posen her.Dette indlæg er lavet i samarbejde med Voksi, jeg er sindssyg glad for min Voksi-pose, jeg har også en til auto-stolen, den skriver jeg om om ganske kort tid, den er guld værd!Hvilket produkt til din baby har gjort den største forskel hjemme hos jer?