Ny dyt dot com

Ny dyt dot com

Det her skete: Jeg har fået bil. Eller. Richie og jeg har fået bil. I fredags købte vi en ny dyt, en Peugeot 206 dyt. Eftersom vi allerede havde en autostol (en lækker sag fra Besafe, tjek den ud her), gav det mening at købe en bil til autostolen.

Eller... altså...

Det er sgu noget nemmere at komme rundt med en bil, og med mit job (foredrag og undervisning over hele Danmark), og familie i Jylland, så gør en bil bare livet noget lettere. Så ja, vi har fået ny bil. 

Mød Leo

Så her er vidunderet, vores nye bil "Leo". Det var vigtigt at bilen kunne køre forholdsvis langt på literen, at det er en 5-dørs, at der er plads til barnevognen (med nød og næppe, men den kan godt være i bilen), og at den er velholdt. Looks kommer til sidst på denne liste. Men jeg synes vi har været rigtig heldige og har fået en fin bil til prisen.

De nye typer

Så nu er vi typerne der triller til Lyngby og shopper om søndagen. Med dytten, og babyen og barnevognen. Tjek us out! Hvem havde alligevel troet det skulle ske. Jeg føler mig SÅ forstads-agtig på den fede måde. Noget i mit liv er blevet leverpostej, og jeg har haft et liv der har tigget og bedt om en lille smule mere leverpostej. Og vupti, here it is. Leverpostejen. Og jeg elsker hvert sekund af det.

Nu bliver leverpostejen så afbrudt i denne uge, da jeg skal på min første opgave siden fødslen. Jeg skal dække nogle shows i modeugen i København. Men så bliver det godt at komme hjem til leverpostej igen efter nogle timer sammen med mode-eliten. Yir!

They see me rollin'

Her er Emma Jo der chiller i barnevognen i Lyngby. Familien Emma Jo på tur. Vi ELSKER vores nye bil! Og Emma Jo er vist også ret vild med den. Hun falder i hvert fald i søvn i autostolen hver gang vi er ude og køre i den. 

Hvilke overvejelser gjorde du dig da du skulle have familiebil? hvad var vigtigt for dig/jer?