Udsalgsshopping i Magasin - Pleasure Injection!

Udsalgsshopping i Magasin - Pleasure Injection!

Efter min perfekte dag i går (den var virkelig perfekt - læs her), tog jeg hjem og nød aftenen hjemme i min penthouselejlighed for rockerfrøer (Emma Jo og mig). Jeg lovede at vise dig mine hamstringer. De kommer her:

Afdæmpet party prinsesse

Jeg er vild med kant og enkle detaljer. Denne nederdel så jeg i et modeblad for nogle måneder siden, og jeg har været forelsket i den lige siden jeg så den. Men så var jeg lige højgravid, og så skulle jeg lige føde et barn, og så blev jeg lige lidt forhindret i at tage ud fra min lejlighed, fordi alt var svært i starten som nybagt mor... Og så forsvandt den lidt fra min bevidsthed igen. Lige indtil den dukkede op i mine tanker for et par dage siden, og jeg googlede den men den var ikke til at støve op. Ja lige bortset fra den ENE der var tilbage hos Designers Remix i Magasin i lige præcis min størrelse. Det må simpelthen være intet mindre end Gud himself der har lagt den til side til mig!

Mor-venlige sko 

Jeg er NØDT til at komme i noget hæl igen. Og når nu jeg ikke er stilet'sikker endnu, så må de her kunne gøre det. Lækre sko fra Dune London.

Pink Pang

Seamless hotpants fra Magasin. Megalækre at have på! 39 kr pr par. Vupti!

Klassikeren: Trenchcoaten

Nedsat fra 500 til 149. Den er superclass og har den rigtige trenchcoat farve - i hvert fald til mig. Røverkøb!

Jeg købte INTET til min datter - det var ren mor-forkælelse! Sådanne dage skal der også være plads til. 

Hvor har du gjort de bedste udsalgsfund henne? Del del del!