Den perfekte pusletaske (i en version så daddy også tør blive set med den)

Den perfekte pusletaske (i en version så daddy også tør blive set med den)

For nogle måneder siden skrev jeg et indlæg om hvor dyrt (billigt) det faktisk har været at blive babyklar derhjemme. Læs bloggen her. Nu hvor Emma Jo er det meget lettere at fortælle om de forskellige indkøb, fordi jeg rent faktisk har taget alting i brug, og er blevet meget gladere for nogle ting end jeg havde regnet med. I dag vil jeg anmelde pusletasken, da den er noget af det allermest vigtige (in my opinion). 

Ida Ising for the win!

En af de ting jeg gerne ville investere lidt flere jyske dollars i, var pusletasken. Ligesom jeg også til hver en tid ville investere mere i basis-tøj i lækker kvalitet (fordi det har du på hele tiden), så vil jeg også investere mere i en god og lækker og tjekket pusletaske, som både er tjekket til mig og faderen.

Efter at have foretaget en GRUNDIG research på nettet var der kun ét sted jeg ville handle, og det var hos Ida Ising. Jeg er helt vild med enkeltheden og designet. Pusletasken kan lige præcis det den skal kunne, og så er den bare megalækker at se på, kvaliteten er lækker og jeg har lidt sådan en "se mig" følelse når jeg tuller rundt med pusletasken på barnevognen her på Strandvejen. Yep, sådan en er jeg nemlig også :)

Oliver Bjerrehus gør det, Gunnvør gør det, Anne Deppe gør det

Vi worker den der Ida Ising pusletaske! For ja det lidt pricey at investere i en Ida Ising, og du kan sagtens finde pusletasker i alle prisklasser (eller arve en gratis i en af rotationsgrupperne på facebook), det kommer 100% an på hvad der er vigtigt for dig og hvad du prioriterer højere end andre ting. 

F.eks har jeg valgt IKKE at købe: blespand, seng (min datter sover i min seng i sin gummibåd), dyrt tøj (jeg har købt en del på den blå avis og på Gentofte loppemarked), brystpumpe, sutteflasker, dyr barnevogn (fik en mine forældre havde købt i mødrehjælpen til 150 kroner, den virker perfekt)... og sikkert meget andet jeg slet ikke aner jeg ikke har brug for. 

Men pusletasken skal jeg bruge hver eneste dag, mange gange dagligt. Selvom jeg har puslebord herhjemme, bruger jeg også pusletasken herhjemme, fordi den er nem lige at hive frem og lave en "quick fix", hvis Emma Jo f.eks sover, og jeg ikke vil have hende ud i det skarpe lys på badeværelset.

U and I sex (UNISEX)

Det bedste er næsten at Ida Ising har lavet en taske der både er tjekket til mor og far. Jeg kan lige se Richie smutte til breakdance med en fin lille dametaske. Not in a million years. Han skal have en lækker armyversion med som giver fripas for voksenmobning i dansehallen. 

Så hvis du gerne vil smide lidt ekstra jyske dollars i en lækker pusletaske til din baby, så kan jeg på alle måder anbefale Ida Ising. Jeg er megaglad for min pusletaske, og så bryder jeg mig ret godt om at få komplimenter for min pusletaske (PUSLETASKE!!?), for den ER bare lækker.

Link til Ida Ising : http://idaising.com 

Hvad har du i din pusletaske?