Tak, kære læser

Tak, kære læser

Mens mr. Daddy går rundt med en sovende Emma Jo på armen, har jeg lige et par minutter til at sidde her og være dybt taknemmelig. Og det er jeg.

For når jeg skriver at jeg har verdens bedste læsere, så mener jeg det faktisk. En ting er at have et blogunivers hvor jeg selv sætter dagsordenen, men en helt anden ting er at have så mange skønne fantastiske mennesker, som kommenterer, som deler, som inviterer andre med ind i vores univers her på Deppe and the lost sock. Og som bare læser med. Der er ikke noget krav om at man skal noget som helst herinde. Alles energier er lige meget værd, uanset hvordan man er med. 

Jeg har fået en del læserbreve fra jer den seneste tid, og de betyder hele verden for mig at følge lidt med i hvad der sker i dig når du kigger forbi bloggen her. Det er så spændende, rørende og somme tider inspirerende at høre og læse hvad du står i, og at du deler det med mig. Det er ikke alle jeg når at svare, men jeg læser alle beskeder. Og så bliver jeg glad for at læse at bloggen gør en forskel. Som jeg har skrevet (et eller andet sted), så er det højeste man kan være i livet (efter min mening), en service for andre. Det forsøger jeg at leve op til her på bloggen. 

Tak fordi du altid holder en god tone <3

Tak fordi du tør være ærlig <3

Og selvom du aldrig har skrevet en kommentar eller delt et indlæg, så tak fordi du er modig nok til at være med her. Det er ikke for sarte sjæle, det ved jeg godt, men det er for modige, seje sjæle der vil noget mere i livet, på den ene eller den anden måde, ellers læste du slet ikke med her.

Så jeg ville egentlig bare sige tak for dig. Uden dig var bloggen ikke det samme <3

Hav en dejlig stormfuld aften, håber du har tændt lidt stearinlys og sat lidt god musik på, for det fortjener du.

Kærlig hilsen

Anne