Denne vil jeg for alt i verden ikke undvære i livet som nybagt mor: Babynest

Denne vil jeg for alt i verden ikke undvære i livet som nybagt mor: Babynest

Jeg har brugt rigtig lang tid på at forberede mig til at blive mor, købe ind, spørge erfarne forældre hvad der er nice to have og hvad der er need to have når man får sit første barn. Faktisk er der kun ganske få der har nævnt min absolutte nye yndlingsting, derfor vil jeg slå et slag for den her, da jeg ved jeg har en del forældre-to-be der læser med på bloggen her (og bedsteforældre der skal købe gaver :)). OG så har jeg en bonus til dig nede i bunden, hvis du bliver lige så hooked på dette Babynest, som jeg er (jeg har nemlig en helt særlig rabat til mine læsere der gerne vil have fingre i et Babynest, YAY! Man er vel jyde!)

The power of Instagram

Jeg havde egentlig set dem et par gange på Instagram, men jeg forstod ikke helt pointen med dem. Er det en seng? Er det en gummibåd? Hvad er det og hvad bruger man dem til? Det ved jeg nu! Jeg er så heldig at have fået sponsoreret et babynest af Camilla fra By Cara, som jeg har brugt de sidste 12 dage på at teste.

Da jeg bor i en 1værelses (penthouse alligevel) lejlighed her i Hellerup, har jeg ikke ret meget plads. Og jeg har ikke købt nogen seng til Emma Jo. Til gengæld har jeg købt en virkelig lækker slyngevugge som jeg glæder mig til at hun skal sove i. Men, for det måtte jo komme, jeg har hele tiden vildt gerne ville sove sammen med Emma Jo i min seng. Mennesket er det eneste pattedyr der kan finde på at placere babyen udenfor reden, og det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til endnu, men frygten for at hun ruller ud, eller jeg maser hende i løbet af natten, har gjort mig utryg ved tanken om at skulle sove sammen. Emma Jo's sikkerhed frem for alt.

Derfor blev min frygt gjort til skamme da Babynestet kom med posten! Emma Jo har nærmest boet i sin lille "gummibåd" (det hedder den herhjemme), siden hun kom hjem. Den er fantastisk at have med i sengen, den er nem at flytte rundt på, så hvis hun ligger med hovedet den ene vej, så vender jeg bare Babynestet og følger med. Jeg har sovet trygt hver eneste nat, fordi jeg ved hun ikke falder ud eller bliver mast, og hun elsker at putte i sin lille rede. Når jeg pakker dynen godt omkring hende, så ligger hun helt tryg, og sidst, men ikke mindst, så elsker jeg farven. Af en eller anden grund er alt sengetøj jeg har fået til Emma Jo lilla-farvet, og det passer perfekt til mit fine nest.

En gave til dig kære læser:

Babynestet er klart over mine Top3 over ting man skal erhverve sig til sin lille nyfødte baby. Den er virkelig handy og den har skabt massiv glæde i mit hjem allerede. Det er sjældent jeg anbefaler noget, men her er altså noget der virkelig gør en forskel både dag og nat i vores lille babyhule. Og så er den lavet i lækre materialer som gør en forskel for baby.

Og fordi jeg er så begejstret, og fordi Camille og Jens, som står bag By Cara, de er nogle kickass mennesker, så har jeg fået en rabatkode, som giver dig 15% rabat på køb af et Babynest. Man kan ikke kombinere koden med andre koder, og koden er gyldig frem til d, 31/8/15

Koden du skal indtaste er: DeppeBlog

 

By Cara finder du lige her. Læs gerne om kvaliteten også, det er sådan noget jeg går op i, måske gør du også? Hvis ja, så vil du blive glædeligt overrasket. Dansk virksomhed, lækker kvalitet, tænkt på detaljen. Arh! How cool is that?

Så mangler du en gave til dit kommende barnebarn? Eller er du kommende mor eller far, og er du hooked på samsovning? Så er Babynestet altså et absolut musthave. Det er nemt at have med rundt i øvrigt!

 

Lidt baggrundsinfo om By Cara:

Jeg elsker baggrundsinfo, og jeg har derfor bedt Camilla og Jens, som står bag By Cara, om at fortælle lidt om hvorfor de egentlig videreudviklede Babynestet. Her er deres historie:

"Jeg lærte at sy i en ung alder, da min mor altid har haft en stor passion for at kunne sætte sit eget præg på de ting hun har lavet til både min lille søster og jeg. Dette er noget jeg gennem hele mit liv altid har beundret rigtig meget. Der var været en rød tråd mellem at sy og udvikle nye ideer hele mit liv og valgte i 2015 at starte min egen virksomhed. Jeg har altid elsket børn og har været en stor del af mit liv. Derfor har jeg valgt at videreudvikle en babynest fra den orginale som mange kender i dag. Jeg har optimeret kvaliteten, skabt bedre komfort og gjort meget ud af at vores babynest skal være af de rigtige materialer og være øko-tex certificeret. At skabe noget som er bedre og mere unikt, har altid været en del af min personlighed. Vi har haft flere test personer samt fagfolk henover vores babynest og vurderet ud fra deres kommentar, hvordan vi mener en babynest skal være. Vi kommer begge fra kærlige hjem med fokus på kreativitet, komfort og kvalitetstid. Disse ting kommer til udtryk gennem vores babynest så der er tid til familiehygge. Vores koncept lægger stor vægt på barnets komfort og tryghed når den skal ligge og lege eller sove. Vi er et ungt og energisk kærestepar der står bag ideén hos By Cara. Med hjælp fra familien, venner og min kæreste Jens som står for salgsdelen af virksomheden kan vi allerede efter første måned stolt præsentere at vi har 5 forhandlere og vokser hurtigt."

 

Hvad står på din absolutte TOP3 over ting du anskaffer dig til din nyfødte?