Kimono trend (særlig til dig der er gravid, eller dig der bare gerne vil være afslappet mor-lækker på den fede måde)

Kimono trend (særlig til dig der er gravid, eller dig der bare gerne vil være afslappet mor-lækker på den fede måde)

Kimono er et af dette års store hit, og de findes i alle prisklasser. Når man er (så) gravid som jeg er, så er det næsten umuligt at føle mig godt tilpas i noget som helst, men nu er det simpelthen blevet moderne at tage en let morgenkåbe på, uanset om det er hverdag eller fest, så det har jeg tænkt mig at gøre et vældig stort nummer ud af!

Jeg er jo gammel style-coach, og jeg elsker at lege med tøj, så her er et par måder jeg vil style kimono-looket på:

//Verdens smukkeste kimono fra Ganni HER // Jeans fra Cheap Monday HER // Grå T-shirt fra by Malene Birger HER //Minnetonka Sko HER // GUESS Stillettos HER // Top fra Tiger of Sweden (lidt små i størrelsen, køb en størrelse større end du plejer) HER //

Og hvis du nu ikke lige er vild med Ganni-Kimonoen, så er her et par andre du kan slå dig løs i:

// 1. Gestuz HER // 2. Vila (nedsat med 40%) HER // 3. Odd Molly HER // 4. Ganni (min yndlings!!) HER // 

Jeg glæder mig til at plastre bloggen til med mine kimono-outfits. Nu skal jeg lige have født den der baby, og så skal vejret blive lidt bedre. Indtil da, link gerne til mig hvis du selv wørker det der Kimono-look på din egen blog!

Hav en skøn weekend!