Men så ringede det på døren, og så skete det her...

Men så ringede det på døren, og så skete det her...

I dag har været en af de hårde dage.

Tudeture, nul energi, afbrudt søvn, jeg har kunnet arbejde/bevæge mig/gøre ting max 5 minutter ad gangen, så har jeg skulle ned og ligge igen. Hvis jeg ikke var en slow-mover før, så er jeg det i hvert fald nu, og min hjerne er på det vildeste overarbejde med hensyn til at acceptere at jeg er en skildpadde og ikke længere den der Meep-Meep fra tegnefilm, som jeg ellers har været hele mit liv.

Klokken 10.etellerandet ringede det på min dør. Ikke dørtelefonen, men den ringklokke der sidder udenpå min lejlighed, så det er nogen der er kommet ind i opgangen. Min første tanke var, at hvis det var Jehovas Vidner, så ville jeg ikke være sikker på jeg kunne styre mit hormon-udbrud i dag, men at det måtte jo være en del af pakken hvis man er Jehova og banker på folks døre. 

Jeg åbner døren, og vupti. Derude står min ældste lillebror, som jeg ikke har set i et halvt år. Han er en travl ung herre, og jeg, ja jeg har jo bare ligget med hovedet nede i kummen siden oktober sidste år. 

Han stod der, to hoveder højere end mig, i en pæn skjorte, pæne bukser, pæne sko, pænt hår, og med en lille bitte buket til min ufødte datter, og en stor buket blomster til mig. Jeg blev simpelthen så glad og overrasket at jeg begyndte at græde. Sådan kan hormonerne jo også være med i spillet.

Da jeg fyldte 30 år sagde en militær mand til mig at det var sværere at kortlægge min færden, end det var at fange krigsforbrydere i Afghanistan, og at det skulle jeg lige huske, fordi folk omkring mig faktisk gerne vil overraske mig engang i mellem.

At min bror kom fordi en times tid med blomster i dag har sat sig helt dybt ind i mit hjerte, og det var så dejligt bare at sidde og tude, og være grim og lugte af søvn, og overfor mig sidder der bare en dejlig bror og lyser og stråler og lytter og er fuld af kærlighed.

Når jeg bliver overskudsagtig igen, så vil jeg huske hvor meget en lille gerning kan fylde et helt hjerte op. Især når man mindst venter det.