Birkenstock's Deppe og alle de kendte

Birkenstock's Deppe og alle de kendte

Eller som Finn Nø'rbygaard sagde i et af sine shows: Alle VI kendte. Lidt kendt er man vel altid. I hvert fald i sin egen opgang.

Nå, men i går skrev jeg om fede ankler og hævede gravid-fødder, og om hvor eventyrlig en fest det er (sense the tone). Udover at jeg på ingen som helst måde kan gå i høje hæle mere end 1 time ad gangen, så kan jeg faktisk heller ikke gå i mine sneakers længere. Jeg er meget en enten-eller type. Enten er det høje hæle eller også er det farverige sneakers. Ikke det der mellem.

Nu er sagen bare den, at mine fødder simpelthen er blevet for hævede og opsvulmede til at jeg overhovedet kan have sneakers på. Og jeg er stadig afhængig af at kunne gå lidt rundt. Jeg har nogle møder jeg skal til osv, det kræver at jeg bevæger mig udenfor. 

DERFOR fik jeg den fuldstændig sindssyge tanke, at jeg må have mig et par Birkenstocks! Og jeg forstår godt folk der elsker Birkenstocks, jeg gør bare ikke. Især ikke fordi min mor engang arbejdede på et plejehjem, og der gik alle damerne rundt i noget der lignede Birkenstocks. I mit hoved har det aldrig været særlig trendy.

Og hvad gør man så når man skal lære at elske noget? Man går på google. Der må være nogle kendte, som jeg respekterer, som også går i Birkenstock sandaler. Og som måske endda kan give mig nogle lækre tips til hvordan man får det bedste ud af Birkenstock situationen. For der er bare nogle ting der ikke er til at komme udenom ved Birkenstock sandaler:

De kan justeres alt efter hvor hævede ens gravide fede fødder er

De er gode at gå i

De er lavet af lækre materialer

De kommer fra Tyskland (jeg er halvt tysk, og min far bliver glad i hjertet hver gang jeg køber noget tysk)

De er nemme at have med i tasken, til hvis man lige skal skifte fra høje til flade sko...

Og sikkert andre ting.

Så er her resultatet af mit lille google-projekt. Jeg håber du bliver inspireret. Jeg har nu haft skoene på i to dage, og mine fødder er glade, og jeg er også glad. Jeg føler mig faktisk en smule trendy og kickass i mine nye sandaler. Især fordi Olsen-tvillingerne også går i dem, det hjælper altid lidt på sagen :D