Gravid uge 33 - Jeg har det FINT!

Gravid uge 33 - Jeg har det FINT!

I mit hoved er der 7 uger tilbage. Jeg har fået totalt selektiv hørelse når folk siger "jamen du ved jo godt hun også kan komme ud før, ikke?".. og jeg svarer "Klokken? Ja den er 15.45"

Her er en status PT.

Jeg har lige haft 4-5 kvalmefrie dage. Men min krop synes ikke det var eventyr og lagkage nok, så den gav mig multi-hævede fødder til lige at erstatte kvalmen. Tak for det, krop. Se dokumentation for uge 33 gravid-fødder:

Nu er kvalmen tilbage, opkast tilbage, men det er som om de hævede fødder (og fingre, bonus!) de ikke går væk.

Så hvad gør vi nu, lille du?

Ja vi køber i hvert fald ikke crocs. Nu er "birth control" ikke lige det jeg står og mangler allermest i de her dage, men billedet herunder siger DET HELE! Derfor har jeg investeret i noget andet. Det fortæller jeg om i morgen (LÆS blogindlægget her), for det har været en stor overvindelse, og det har krævet dybe indåndinger.

Godnat og sov godt :-)