Gravid, fashion og den røde løber - hvad tager man på?

//Kjole fra Soaked in luxury HER // Sko fra Bianco HER // Taske fra H&M her // Kählervase HER //

Dette indlæg indeholder affiliate links

Gravid, fashion og den røde løber - hvad tager man på?

Nøj en vild uge. Masser af aktivitet. Receptioner og kunder og arbejde og travlhed. Jeg kan godt mærke det er tid til at geare ned og "bare" være gravid. Min udretter-hjerne kan bare på ingen måde forstå at min krop ikke kan det samme længere. Jeg har jo stadig to arme og to ben. Men altså, I'm getting there.

Jeg ELSKER mode, og denne blog er et sted hvor min indre modedulle kan få lidt plads. Så her er ugen der gik, fashionwise, på instagram, og lidt inspiration til hvad du kan tage på når du er temmelig gravid.

Casual gravid fashion

// Tørklæde fra Magasin du Nord (Tilbud lige nu) HER // Top (gravid) fra H&M HER // Træningsbukser fra Stella McCartney by Adidas - de er nogle år gamle - men HER er der nogle lækre sager // Sko fra Nike (findes overalt på nettet, blandt andet HER) // Cardigan fra Monki (udsolgt) men her er et godt alternativ fra Minimum (endda på udsalg) // Tasken er en ældre sag fra Marc Jacobs, som jeg har købt på Ebay, efter at have jagtet den i 3 år. Jeg har en ingen-kopi regel, så den er ganske ægte // Kähler Vase HER //

 

Gammel læderjakke fra Provider - se alternativer her // Tørklæde fra Magasin på tilbud lige nu HER // Cardigan fra Zara (gammel) find en skøn en der ligner HER // Træningsbukser fra Magasin HER // Kähler-Vase HER //

Mode har altid været en stor del af mit liv. Mode er en måde at udtrykke sig på. Jeg har altid handlet i genbrugsbutikker (og elsker det stadig!), det er som at gå på skattejagt, og jeg kan godt lide at mikse min stil med nyt og gammelt, dyrt og billigt. Jeg går ikke så meget op i mærker, jeg har to regler når jeg shopper:

1. Hvis du er i tvivl, er du i virkeligheden ikke i tvivl (=tvivl er ALTID lig med NEJ!)

2. Hvis ikke jeg føler mig som en prinsesse i det tøj jeg prøver, så er det ikke godt nok til at komme med hjem. Jeg har INTET næsten-godt i mit skab, der er simpelthen adgang forbudt. Til gengæld har jeg aldrig nogensinde tøjkriser (mere, de sluttede for 5 år siden). I gamle dage tog det mig TIMER at finde ud af hvad jeg skulle have på. Nu tager det mig 4-6 minutter. I shit you not.

Hvad er dit bedste shoppe-tip?