Gratis fra mig til dig: verdens bedste vredes-coach

Gratis fra mig til dig: verdens bedste vredes-coach

I denne uge har vi haft fokus på vrede, og jeg synes vi skal slutte af med min absolutte yndlingscoach når det kommer til at lære at være vred.

Først lidt efter-rationalisering:

Vrede er ikke farligt, og vi skal holde op med at være så bange for at være vrede, og i stedet starte med at stå mere ærligt ved den grundfølelse som vrede er. Jeg skal i hvert fald. Jeg ELSKER at have lært at være vred. Nøj en frihed! Det er fedt at sætte grænser, uanset om det er overfor mennesker jeg har tæt på mig, eller om det er folk på gaden. Vrede er en stor hjælp.

Men for at blive bedre til det der med vrede, er det en god ide at have en træner, du ved, en slags coach. Og jeg har allered gjort arbejdet for dig, jeg har nemlig fundet verdens absolutte numero uno vredes-coach til dig. INGEN kan lære dig at udtrykke vrede som han kan.

SATAN i Kongens have

Først en lille historie. Min ven Bastian og jeg mødtes i Kongens have en morgen. Han boede lige ved siden af, og kom tullende ned med sin morgenmad: en skål med noget grød-agtigt. Jeg var på vej til HR i Magasin (da jeg var coach for dem). Vi havde lige en halv time sammen, så vi fandt en bænk i Kongens have. 

Bastian var sur. Jeg var sur. Vi var begge to meget sure. Mest på livet. Og så sad vi der på en bænk i kongens have klokken 10 om formiddagen og var sure sammen. Vi besluttede os for, at i stedet for at se gaven i hver vores lortesituation, så ville vi lave snehaderen og udtrykke vores vrede og surhed for fuld udblæsning. I kongens have. Klokken 10 om formiddagen.

Så det gjorde vi. Vi begyndte at råbe og skrige alt det vi overhovedet kunne. LOOOOOORT!!! SATANNNS PIS! RØØØØØØØØØØØØØØV! I DEN LEEEEEEEDE!

Der gik lige præcis 3 minutter, så sad vi og skreg af grin. Det var så befriende bare at give slip på pæne Lis og pæne Arne, og være skidesure, alt det vi orkede.

Der findes ikke nogen nemmere måde at træne vreden på, end sipelthen bare at gøre det. Her er 5 nemme måder der kan hjælpe dig:

1. Råb ned i en pude derhjemme

2. Råb sammen med din mand/børn/kone/veninder

3. Råb ude i en skov

4. Tag en veninde under armen og råb ud over havet

5. Hvis du har svært ved at råbe, så start bare med at sige ordene, du kan altid sige dem lidt højere i morgen end du gjorde i går.

Rigtig meget held og lykke med vreden, jeg glæder mig til at høre hvordan det er gået med snehader-træningen <3