It's preggo-fashion bitch!

Lige præcis i dag kan du hamstre denne skønne jakke fra Ganni med yderligere 15% besparelse. Find den lige her!

Dette indlæg indeholder affiliate links

Lige præcis i dag kan du hamstre denne skønne jakke fra Ganni med yderligere 15% besparelse. Find den lige her!

Dette indlæg indeholder affiliate links


It's preggo-fashion bitch!

billedet er fra i fredags. Jeg havde lige glemt at tjekke vejrudsigten inden jeg tog afsted, så jeg kom afsted i meget varm jakke fra Malene Birger, og lækker overgangsjakke fra Ganni, som pludselig blev multi-varm, fordi jeg havde en tyk sweather indenunder. Nej tak til at gentage det stunt.

Det er endnu ikke lykkes mig at have jakken på uden at høste virkelig mange komplimenter, enten fra folk på gaden, eller fra dem jeg skulle mødes med når jeg havde den på. Jeg er vild med farven, jeg er vild med at jeg både kan bruge jakken med tyk mave og med slank mave, jeg er vild med at jeg kommer til at lyse næste efterår op med en farve der giver en smuk glød i kinderne.

Jakken finder du lige her, og netop i dag, denne søndag, kan du købe jakken med 15% yderligere rabat (den er allerede nedsat 47%), så hvis du vil være sikker på at have en lækker overgangsjakke de næste måneder, OG have en smuk jakke der helt sikkert hitter de næste par sæsoner også, så er det altså nu du skal slå til. 

Og, dagens lækre nyhed, som sagt, du sparer altså yderligere 15% kun i dag (ikke kun på jakken, men på næsten alle varer herinde), du skal blot benytte rabatkoden SUMMER15 - læs mere her.

Jeg har købt jakken i størrelse 38 (jeg bruger normalt mellem 38-40 på overkroppen), og den passer perfekt!

Nu vil jeg tage min elskede jakke på, og smutte en tur ned til vandet. Hav en awesome søndag!