Inspiration til din stil: Sort, nude og stilrent

// Nude sko fra Wonders HER // TWIST and TANGO Jeans HER // Saint Tropez top HER // SDLR Taske HER // Halskæde fra Pilgrim HER //

Dette blogindlæg indeholder affiliate links

Inspiration til din stil: Sort, nude og stilrent

Hele mit liv har jeg elsket mode. Jeg har arbejdet i modebranchen i over 10 år, både som sælger, butikschef, salgschef, merchandiser og coach og uddannelsesleder. Og så har jeg været stylist i et par år (freelance). Jeg lader mig dagligt inspirere af stil og outfits på Instagram og andre blogs, og den vej igennem finder jeg min stil.

 

Enkelthed frem for alt. 

Jeg hader broderinger og print og streger og tryk og ting der larmer. Jeg kan godt lide enkle skarpe detaljer, som f.eks en skrå lynlås i et par jeans, men ikke noget med en masse ting der glimter og larmer og forstyrrer. Derfor kommer dagens inspiration fra en enkel blanding af sort og nude, ligesom jeg selv har på på billedet her:

Hvis du vil spare penge og shoppe stilen, så kan du gøre det på Bootz i dag. Bootz har nemlig rabat-søndag i dag (og KUN i dag), og du sparer altså yderligere 15% på deres varer (både nye og nedsatte) hvis du køber for over 899 kroner. Jeg har allerede fortalt dig at du kan hamstre min yndlingsjakke i dag med 47% + 15% besparelse (eller se her), men jeg har lige hørt at den er revet væk, og der er vist kun en tilbage i størrelse large, så du skal altså være hurtig hvis den skal være din.

Alternativt kan du finde det sæt jeg har sat sammen her:

// Nude sko fra Wonders HER // TWIST and TANGO Jeans HER // Saint Tropez top HER // SDLR Taske HER // Halskæde fra Pilgrim HER //

 

PSSST! Lille stylingtip fra mig til dig:

Når du har nude sko på, så syner dine ben længere. Hvis du, som jeg har gjort på mit eget billede ovenfor, lige smøger bukserne lidt op, og lader lidt ankel være synligt, så syner dine ben længere. Det har vist aldrig været en skidt ting med lange ben :)

Hvilke modeblogs/livsstilblogs henter du din inspiration fra? Del meget gerne link (også hvis det er din egen blog!)