Hvilken barnevogn skal vi vælge? Baby-udstyrs-forvirring på internationalt niveau

Hvilken barnevogn skal vi vælge? Baby-udstyrs-forvirring på internationalt niveau

For en uges tid siden stillede jeg det spørgsmål på facebook, som jeg har frygtet allermest at stille. Jeg har udskudt og udskudt. Men tiden var inde til at høre facebook-panelet om hvilken barnevogn vi skal vælge?

Jeg ved at mange har et nærmest religionslignende forhold til forskellige mærker og modeller indenfor barnevogne, og at man nærmest kan starte en 3. verdenskrig ved at stille et spørgsmål der kan bringe så mange sind i kog. Men altså, jeg er fuldstændig blank når det kommer til valg af barnevogn, og jeg har virkelig mange kloge erfarne venner og følgere på facebook, så spørgsmålet blev stillet: Hvilken barnevogn skal vi vælge til Emma Jo?

Her er mine behov:

1. Jeg bor i byen og kommer til at køre en del med bus, så den må ikke være for tung, og den skal være nem at få ud og ind af en bus.

2. Jeg lejer af og til en bil når jeg holder foredrag eller har kunder i resten af landet, så den skal kunne pakkes let sammen

3. Jeg går rigtig mange ture, både i dyrehaven og nede ved vandet, i Hellerup hvor jeg bor, så hjulene skal kunne holde til skiftende underlag

4. Jeg orker ikke en ny barnevogn til 15.000, når der findes så mange brugte gode barnevogne derude. Jeg har et genbrugshjerte der synes vi er gode til at overforbruge, så jeg vil helst finde en brugt en

5. Min yngste lillebror havde en gammel model, der hverken havde satellit-telefon eller kopholder indbygget, så keep it simple!

Jeg fik mange gode svar, virkelig mange gode svar, men jeg fik forvirret mig selv endnu mere, og så besluttede jeg at det alligevel ikke var nu jeg skulle beslutte mig for en barnevogn, jeg kunne simpelthen ikke overskue det.

I går landede jeg så i Sønderborg, hos mine forældre, og der i kælderen, stod en lækker mørkeblå barnevogn fra Odder og ventede på mig. Jeg troede det var en mine forældre havde købt til at have stående hos dem, til alle de børnebørn der popper ud i øjeblikket, men næh næh næh, den var til mig, hvis jeg ville have den.

Den er vildt lækker, den er stabil, den er solid, den passer i størrelsen, den har lift med, regnslag og myggenet, bremse foran og bagved og gode hjul. Min stedpaps har tilmed givet det ene hjul en stjerneklasse lapning, han vurderer værdien af lapningen til at være 5 kroner.

Barnevognen er købt brugt. Hos mødrehjælpen her på Als. 

Er du klar til at høre prisen?

Er du?

Odder-barnevognen har kostet hvad der svarer til 3 chai latter på Barresso: 150,- (+ 5 kroners lapning)

Så er den ged barbaret. Mit mor-hjerte, mit genbrugs-hjerte og mit rede-bygger-hjertet er tilfredse, og jeg er så glad for min nye fine Odder-barnevogn. Til ethundredeogfemti kroner. Jeg er vildt glad, taknemmelig og lykkelig. Jeg ELSKER sådanne deals, og barnevognen fejler intet.

Hvilken barnevogn endte du med, hvad gav du for den, og var du glad for den?