Den lille detalje der gør den store forskel

Strik fra Minimum HER // Blondetop fra Day Birger et Mikkelsen HER // Jeans fra Fiveunits HER // Sko fra Clarks HER // Taske fra Polo Ralph Lauren HER //

Den lille detalje der gør den store forskel

PÅSKE! Det betyder afslapning, i hvert fald i mit vedkommende, efter mange ugers (måneders) kvalme og rigtig meget arbejde. Derfor er det virkelig dejligt bare at blive liggende i sengen og surfe lidt nyt inspiration til garderoben.

En af mine favoritsider er Bootz, fordi de, lidt ligesom Magasin, kombinerer det dyre og det billige sammen på én side.

Faktisk har de her i påsken LÆKRE rabatter, så hvis du alligevel gerne vil forny garderoben, så har du i dag en virkelig god grund til at besøge Bootz og lade dig inspirere. Du sparer nemlig 40% på masser af varer, især sko (yay!)!

Kun til din indre jyde eller købmand

Og hvis du er typen der godt kan lide at spare mange penge, så er der ekstra rabatter at hente i disse dage. Jeg er fra jylland, så jeg hader at betale fuld pris.

Jeg ELSKER små detaljer. Jeg har aldrig været et logo-dyr, og jeg bryder mig ikke om tryk og tegn og mønstre, det er alt for forstyrrende. Men jeg kan f.eks godt lide at spice et helt look op med et par skriggule sko eller noget groft materiale (f.eks strik) blandet med pink lak. 

Det næste jeg mangler til garderoben er et par pink pumps i lak. Hvor finder jeg dem henne?