Så du bare bryster i går? Så tænd dit TV kl 8.38 #freethenipples

Så du bare bryster i går? Så tænd dit TV kl 8.38 #freethenipples

I går sad jeg sammen med NinaQ (tjek hende ud her) og snakkede om nøgenhed og kropsforskrækkelse. Pudsigt nok ringer Go' morgen Danmark midt i det hele og spørger mig ind til det der med #freethenipples kampagnen, fordi jeg tidligere har brugt det hashtag på Instagram. Kampagnen har været stor i USA længe, men Island har sat gang i kampagnen igen, og nu rammer den også Danmark.

Det endte med at jeg lagde et topløs bilelde på facebook i samarbejde med en jornalist fra Go'morgen Danmark. Redaktionen har overvåget mine sociale medier hele aftenen i går og vi var nysgerrige på:

reaktionetne fra mit FB netværk på bare bryster.

reaktionen fra Instagram, twitter og facebook på bare bryster.

om og hvor hurtigt jeg ville blive bannet fra de sociale medier på grund af mit billede.

 Tænd dit TV kl 8.38 og se med i Go Morgen Danmark om hvad vi nåede frem til.

og så hører jeg meget gerne fra dig hvad dit forhold til kvinde-brystvorter, eller bare brystvorter på nettet, det er?