Måske er jeg slet ikke gravid

Måske er jeg slet ikke gravid

De sidste 14 dage har været pænt heltiske og travle. Jeg er i gang med at lancere et helt nyt koncept (levafdinblog.dk) og alt hvad der dertil hører, så jeg mangler søvn big time. Til gengæld kan jeg sove lidt i weekenden.

Kender du følelsen af at vågne om morgenen og frygte at alt det det med at være gravid, det bare var en drøm? 

 

Sådan har jeg det hver dag, mindst ét tidspunkt dagligt. Jeg kan sagtens se min mave, som er vokset helt vildt meget de sidste par uger, og jeg kan sagtens mærke min lille ninja sparke, men det er simpelthen så uvirkeligt for mig.

 

Samtidig med at jeg glæder mig mere end jeg nogensinde har glædet mig til noget som helst, så står jeg også helt stille og glor på den der mave som bliver til en baby og tænker "gad vide hvornår dens rigtige mor og far kommer og tager hende med?"

 

Kender du følelsen?