Når baby vil ha' Citybois og mor ikke fatter at hun er gravid

Når baby vil ha' Citybois og mor ikke fatter at hun er gravid

Her i huset ser vi X-factor hver fredag. Jeg kan lige så godt vænne mig til at være en familie, og fredag aften skal vi hygge og se det samme som resten af Danmark.

Jeg kan huske da jeg var barn, så fik vi fredagsslik og så Disney sjov og Eleva2eren. Der var bare en helt særlig stemning fredag aften i Augustenborg, hvor jeg kommer fra. 

Emma Jo kan lige så godt lære at have idoler, så jeg har lavet en lille væg til hende inde ved puslebordet:

Her til morgen lå Emma Jo og sparkede helt vildt, så jeg tænkte at hun godt måtte få lidt alene-tid med lidt god musik, uden at jeg skule blande mig. Hun hørte Bruno Mars, Jason Mraz, Vindens farver fra Pocahontas og lidt blandet Disney musik. Det er så hyggeligt at ligge og lege med hende om morgenen, prikke lidt på maven og filme når hun sparker. Jeg bliver helt rørt til tårer og det går lige i hjertet.

Det er stadig fuldstændig ubegribeligt for mig at jeg er gravid. Jeg fatter det simpelthen ikke. Jeg kan sagtens se min mave er stor og fin og rundt, og at mine venner kigger på mine bryster før de kigger på mit ansigt (I love you guys), jeg kan også mærke Emma Jo sparke og jeg kan se alle de baby-ting der er flyttet ind i min lillebitte lejlighed. Alligevel forstår jeg det ikke.

Flere gange om dagen får jeg sådan en Magasin-agtig servicemeddelelse i hovedet "Besked til alle medarbejdere, husk at du er jo gravid, det er rigtigt nok, du ER gravid - deauw deauwn". I still don't get it. Jeg er så lykkelig og samtidig er jeg stadig fuldstændig paf over at det skete, at min krop kunne finde ud af det alligevel, selvom jeg ikke troede den kunne, at jeg er blevet (ja nu bliver det lige helligt et øjeblik) velsignet med en lille datter som jeg skal forberede på verden og elske indtil jeg dør. Jeg glæder mig så inderligt og samtidig er mit hjerte lige ved at slå et slag over, når jeg tænker på at jeg er den der skal passe på hende. Der kommer ikke en rigtig voksen og tager over på et tidspunkt...


Nå, det var lidt lørdags-tanker her fra sengekanten,  nu vil jeg ud i regnen.

Kan du genkende nogle af tankerne fra din graviditet?