Ej, skal forældre nu også til at være nærværende?

Ej, skal forældre nu også til at være nærværende?

Rollemodel? Gør jeg nu det rigtige? Anerkendende kommunikation? Opdrag dit barn? opdrag ikke dit barn? opdrag ikke dit barn for meget? Eller for lidt? Skilsmisse? Er du nærværende nok? Må min datter lege med en Ipad? Er Oliver god nok i skolen? Skal afføringen på ungen se sådan ud?

På onsdag indtager jeg scenen i Kalundborg, hvor vi skal snakke lidt om det der med at være mor og far. Sammen med psykolog Sarah Zobel, fremtidsforsker Anne Skaare Nielsen, coach Mie Kaae og familieterapeut Fie Hørby er jeg inviteret ind og fortælle om at komme fra en alternativ familieform. Det er Global Dignity Danmark der står bag arrangementet, og jeg glæder mig helt enormt til en inspirerende aften.

For det ER svært. Jeg er ikke engang blevet mor endnu, og jeg synes der er vildt mange ting jeg skal tage stilling til. Min datter er ikke engang født endnu, og hun er allerede skrevet op til en plads i en vuggestue. Jeg har tusinde spørgsmål omkring vuggestuer allerede, og det er først i 2016 det bliver aktuelt for hende at starte.

Hver eneste dag bliver der bragt nye artikler, blogs og historier om det der med at være forældre. Så er det forkert at vi skælder ud, så skal vi skælde ud, ellers får barnet ikke grænser med ind i årerne. Så skal vi involvere os mere i skolen, så involverer vi os for meget, eller også gør skolen eller intranettet. Så bliver fædrene vattede og mister deres diller... eller maskulinitet eller rygrad eller fritid. Så er mødre for selvrealiserende elle for meget til spelt-siden. 

Hver dag byder på et nyt facit som du kan bruge til at skamme dig, sole dig i eller føle dig forkert i. Du bestemmer. Du skal bare ikke skilte med det, for så bliver der ballade.

Jeg skal snakke lidt om at finde sin egen sti midt i alt det her med babyen der sparker i maven, og ikke aner hvor vild en verden der venter på hende herude.

Eventet er gratis, og du kan læse meget mere HER, Jeg håber vi ses!