"Hello Kitty" har kastet op på mit babytøj!

"Hello Kitty" har kastet op på mit babytøj!

// Bukser fra Hummel, find dem HER // Bluse fra Hummel find dem HER // Hue fra Hummel find den HER // Møglækre leopardfutter fra Move by Melton find dem HER // Alle varerne finder du på www.kids-world.dk //

TRÆT af dårdyrøjne og prinsesser

Jeg glæder mig helt afsindig meget til at få en lille pige, ikke fordi det ene køn er bedre end det andet (det kan du jo høre mig snakke om i Go'morgen Danmark her hvis du har lyst), men fordi min hjerne og min krop er ved at forberede at det er en datter jeg skal bruge resten af mit liv sammen med.

Mange har allerede spurgt hvad jeg ønsker mig, og her kan jeg mærke en meget stor trang til at understrege at jeg IKKE ønsker mit tuttenuttede prinsessekjoler og logoer og dådyrøjne osv. Faktisk kom min indre feminist op i mig, da jeg for nyligt var i H&M og kigge efter børnetøj. Alt drengetøjet var kickass med actionmen, superman, robotter og power og styrke. Tøjet til pigerne var mere "mjeæhhhh". Små søde uskuldige dyr med kæmpe overdimensionerede øjne, små piger med store øjne og rottehaler, skuldrene oppe under ørerne og med generte fødder der peger ind mod hinanden. Altså hvad fanden er det for noget? Undskyld mig. 

Jeg behøver ikke have G.I Jane på min dattrs tøj, men kunne vi ikke variere udvalget en lille smule? Min datter skal jo heller ikke rende rundt kun i blåt og grønt tøj, fordi hendes (mærkelige) mor har et isssue med bambi-øjne.

Så jeg har ledt efter nogle steder hvor jeg kan shoppe tøj der stadig har lidt pigefarver, men hvor tøjet stadig er lidt street (come on, hendes far er breakdancer, hun skal jo være streetgirl som sin daddy), og jeg har fundet kids-world.dk som har et bredt udvalg til en skæv og mærkelige og tøj-snobbet mor som mig.

Hvor på nettet shopper du tøj henne? Og hvad er din holdning (hvis du har en) til babyer og børnetøj?