Hvad kunne alligevel godt lade sig gøre da vi blev forældre?

Hvad kunne alligevel godt lade sig gøre da vi blev forældre?

"Dit liv slutter når du bliver mor"

Du har sikkert hørt skræmme-kampagnerne, og eftersom jeg ikke har født endnu, kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om livet vitterligt slutter når man bliver mor. Derfor har jeg spurgt facebook-panelet hvad der i virkeligheden godt kunne lade sig gøre alligevel, efter vi får børn.

Jeg kan selv godt blive lidt træt af alt den begrænsende snak om alt det man ikke længere kan, at livet slutter og at alt kommer til at handle om det barn, især fordi jeg altså har en virksomhed der skal køre videre selvom jeg er blevet mor, derfor var det fedt at læse disse svar. Jeg er ikke ude på at glorificere det at blive forældre, jeg har små børn tæt på mig i min hverdag og jeg ved at det er skidehårdt, men jeg vil gerne være med til at nuancere billedet en lile smule, og det gør vi, takket være facebook-panelet, her:

Vi solgte huset og tog 8 mdr til Indien og Nepal da min datter var 3 mdr. Og søn på 4 år. Nogle rystede på hovedet af vores uansvarlighed, men det har været det bedste, vi har gjort.
— Katrine Spiegelhauer Rasmussen

Man kan godt rejse til New Zealand med en baby på 7-8 måneder og have en dejlig ferie!
— Kristina Ravn

At finde kærligheden, selvom jeg var alenemor til en pige på 9 måneder. Troede det ville gå lææænge, men han skulle findes i en gammel ven - som i øvrigt var mit første kys. Nu bliver min datter snart to og elsker dem begge højere for hver dag
— Sarah Yde Lavall Nøjsen

Jeg var 23 år da jeg fik min første pige og havde sagt at mit liv ikke måtte slutte nu. Så da jeg blev inviteret med på Oslo-båden 3 uger efter hun var født sagde jeg jo tak og en hyggelig tur rigere med min lille baby .

Anden gang havde var jeg under uddannelse og ville gerne være hurtig færdig, så der startede jeg op igen da mindsteprinsessen var 5 uger.
— Jeanett Eller

Jeg drev og driver en million-virksomhed. Også fra barselssengen. Og havde bebs med til Mastermind i Los Angeles. I slynge.
— Carolina Björk Søndergaard

Rejse. Jeg fløj adskillige gange med Ella de første 2 år af hendes liv fordi vi boede i Spanien. Første gang var hun blot 14 dage gammel og det har altid været nemt at rejse med hende. Vi rejste også meget rundt i Spanien og boede på hoteller mm og det har altid ladet sig gøre,
— Mie Reenberg

Jeg fik mit andet barn i 2008 og da min barsel var ved at være slut, besluttede jeg, at nu var tiden inde til at blive selvstændig - noget jeg havde haft lyst til i rigtig mange år. Jeg havde to børn, på 3 og 1 år og der var ingen andre der syntes dette var en god ide. Min mand gik i panik, og vi blev skilt, min familie troede jeg var blevet sindsyg, men jeg nægtede at give op.

Det var og er stadig en hård kamp, men min mission er blandt andet at vise mine børn, at man kan alt hvad man vil. Tro på dem selv og turde leve livet. Mine børn har ikke lidt overlast, de har en mor der kan hente tidligt og kan planlægge sit arbejdsliv, så det går op i en højere enhed med familielivet.

Jeg har aldrig fortrudt. På trods af usikkerhed og nogle gange frygt for ikke at slå til, så er succes oplevelserne for fede og specielt fede at dele med mine unger, som syntes mor er en rock-stjerne
— Tina Nielsson

Hvad med dig, hvad har du oplevet kunne lade sig gøre (alligevel) selvom du er blevet mor?