Mød facebook panelet på Sokken-Bloggen

Mød facebook panelet på Sokken-Bloggen

Af og til (okay ofte) spørger jeg mit fantastiske facebbok-univers om en par ting (en HEL masse ting). Jeg får en masse seje svar som jeg gerne vil bringe videre til dig, derfor har jeg opfundet et nyt koncept der hedder "Facebook-panelet" - som har fået sit eget fine banner. Er det ikke fint?

Facebook-panelet består egentlig af knap 7.000 seje mennesker, men disse 10 smukke unge mennesker har sagt ja til at få deres billede op og repræsentere panelet, så byd dem rigtig hjertelig velkommen i Deppe and the lost sock Facebook-panelet.

Hvis du nu sidder derude og har et spøgsmål du gerne vil have panelet til at svare på, så stil det her, og jeg bringer det videre til panelet.

WUHU, vi har et panel! Det er så sejt!

Rigtig god weekend!