Foredragsholder-looket til jyske priser

Foredragsholder-looket til jyske priser

En af de ting der var vigtig for mig i forhold til min graviditet, var at jeg kunne få noget tøj der så pænt ud til når jeg skal på scenen og holde foredrag. Som jeg har skrevet tidligere, så har jeg aldrig tøjkriser, og jeg skylder dig stadig at dele min hemmelighed bag hvorfor jeg i mange år ikke har været lost i mit klædeskab. Jeg har ikke ret meget tøj, men det jeg har fungerer og er det rigtige.

Midt i min kvalme i dag har jeg siddet på Designers and friends og kigget på gode tilbud. Siden jeg startede med at arbejde med mode (det gjorde jeg for mange mange år siden), har jeg stort set aldrig været villig til at betale fuld pris for lækkert modetøj. For det første kendte jeg rigtig mange indenfor branchen som kunne give en god pris (det gør jeg stadig), for det andet findes der så mange lækre outlets og second-hand shops hvor man kan finde lækker kvalitet og lækre mærker til næsten ingen penge. Designers and Friends har samlet netop jyde-delen og de lækre mærke det samme sted.

Så jeg lurede på dette sæt, og hvis du er inspireret og vil hapse sættet, så kan du gøre det lige her på designers and friends hjemmeside

Personligt er jeg ret vild med kontraster. Jeg kan godt lide at blande groft uld med fint silke eller råt jeans med fine blonder. Dette sæt rammer en meget god kontrast, og bliver lige dresset lidt op med de fine glimmer-sko.

Hvad er din yndlings webshop, og hvorfor? Link away i kommentarfeltet <3