Gravid på google: sjove ting du googler når du er gravid

Gravid på google: sjove ting du googler når du er gravid

Selvom vi som gravide skal holde os fra google, i hvert fald når det er ting vi fejler, så er det også sjovt at høre hvilke mærkelige ting gravide kvinder googler. Jeg har spurgt på Facebook for at høre hvad de mærkeligste googlinger har været, og her er et par sjove svar. Jeg har flettet mine egne ind, men jeg siger ikke hvilke der er mine :D

 

Kan man få æggehvider i urinen af at spise rå æg? (hjemmelavet citronfromage)
— Mia på Facebook
Gravid og invendige hæmorider
— Anne på Facebook
Gravid mand
— Google selv
Gravid og vildt irriteret på kæreste
— Marie på Facebook
Gravid og tisse i bukserne
— Anne på Facebook
Hvad er det værste ved at føde
— Tine på Facebook

Hvad med dig? Hvad er de sjoveste ting du har googlet under din graviditet (eller før/efter)? Jeg er helt sikker på vi kun har skrabet lidt i overfladen i dette blogindlæg. Jeg vil blive bedre til at huske på de mærkelige ting jeg har googlet mens jeg har været gravid.

Måske har jeg googlet "gravid og kan man spise for mange træstammer" :)