Gravid og de svære dage

Gravid og de svære dage

Åh hvor gad jeg godt skrive "Hej kære læser, det går bare så fedt lige pt. nu skal du bare høre". Men sagen er at det går bare virkeilg ikke særlig fedt. Velkommen til gravid og de svære dage.

I disse dage er jeg blevet overmandet af graviditet, tanker, fremtid, hvad så nu, og ikke mindst den alternative familieform jeg selv befinder mig i.

Der er mange gode ting ved at være "alternativ" (familieform), men der er også mange svar der ikke ligger nogen som helst steder på google, enten fordi ingen tør skrive om dem, eller fordi der ikke er andre der har stået i det samme. Jeg tror ikke på at det sidste der er tilfældet, for jeg kan høre, herude i den virkelige verden, at jeg ikke er den eneste der arbejder med de spørgsmål (som jeg nok skal skrive om), som jeg gør lige nu.

Jeg har fået rigtig mange råd, der er rigtig mange der "ser" mig, jeg har vendt mine frustrationer med mange mennesker. Fælles for dem allesammen er at ikke ét eneste af de mennesker, der har givet mig både kloge, indsigtsfulde, "rigtige" og gennemtænkte svar, skal leve med konsekvenserne af de valg jeg kommer til at træffe.

De spørger mig hvorfor jeg ikke har handlet på det endnu. Jeg har ikke kunnet give noget svar der i mit hovede var godt nok, for jeg føler jo bare jeg udskyder. Virkeligheden er at jeg hverken føler mig tryg eller sikker i deres svar, mest fordi jeg ikke har fundet mit eget endnu.

Derfor har jeg nu taget skeen i den anden hånd, og har søgt efter en psykolog. Jeg spurgte på facebook, og nu har jeg et par stykker jeg skal have snakket med. Jeg har brug for hjælp til at finde mit eget svar i det jeg står i, for alle de gode intentioner, de gode råd og de "rigtige" svar, de kommer fra mennesker der ikke har gået min sti, trådt mine sko flade og har levet mit liv.

Hvor ville det være nemt hvis andre kunne løse mit liv.

Det kan de bare ikke. 

Hvis vi (jeg) skal leve i integritet, så er vi (jeg) nødt til at søge efter vores egne svar, også selvom de kan være vældig svære at finde. Men så må vi jo finde nogen der kan hjælpe os med at åbne hjertet og øjnene, når nu vi når til erkendelsen af at vi (jeg) ikke selv kan.

Der kommer ikke jubelhat og lagkage herfra i dag. Til gengæld vil jeg ønske dig en rigtig god uge.

 

Mange kærlige hilsner

Anne