Lækkert loungewear uanset om du er gravid eller ej

Lækkert loungewear uanset om du er gravid eller ej

Det første jeg gør når jeg kommer hjem fra arbejde og møder, det er at smide BH'en og hoppe i mit joggintøj eller mit loungewear, som det hedder hvis man er en lidt mere tjekket type end jeg er. 

Eller. 

Det er faktisk ikke kun når jeg kommer hjem fra arbejde, det er også når jeg har work-camp her i lejligheden. Min praktikant Camilla (som også er gravid og skal føde til maj) kommer her og arbejder sammen med mig, og i dag var Krumme med på en workcamp. Jeg var iført joggingtøj og morgenhår. Jeg ELSKER at hoppe ud af mit ellers lækre tøj, og være sådan helt youga-agtig når jeg tusser rundt herhjemme.

Et af de mærker jeg elsker rigtig meget, er Moshi Moshi Mind. De har en butik på den anden side af hvor jeg bor (i Waterfront i Hellerup), og jeg skal altid liiiiiige ing og snuse og se hvilke lækkerier de har fået hjem. 

Hvis man nu ikke har det største tøjbudget i verden, så kan man med fordel besøge Designers and Friends (her), som er et putlet hvor du finder de lækreste mærker med ned til 80% rabat.

Jeg er selv lidt immun overfor de der outlet sider, for jeg synes der er så meget crap. Men denne side kan jeg godt lide, for de har lækre mæker (og gode varer fra de lækre mærker), og der er mange basis-ting og ikke kun de der flower-power farver butikkerne ikke kunne få solgt, men som ALDRIG kommer på mode igen. Moshi Moshi mind finder du også her, og se hvad jeg har fundet:

Überlækre hyggebukser nedsat fra 700 til 299 (uden pis) fra Moshi mind. Jeg kunne finde på at bruge dem sammen med en simpel hvis t-shirt og et rosa tørklæde (jeg har en ting for rosa og mørkeblå kombineret lige for tiden - måske er det min preggo-hjerne). Men jeg kunne også være business-sexy og kombinere bukserne med stilletter, en skjorte og en blazer. Du finder bukserne på Designers and friends her.

 

Denne lækre bomuldssag står også på ønskelisten. Jeg elsker bomuldsbluser, og jeg elsker basisbluser med små lækre detaljer, som f.eks at blusen går ned i et "V" på ryggen. I det hele taget syne sjeg at ryggen fortjener mere opmærksomhed, især kvinderygge er flotte. De fleste i hvert fald. På en regnvejrsdag ville jeg bruge denne sammen med bukserne ovenfor og mine hjemmefutter, men på en businessdag ville jeg bruge blusen under en læderjakke og et par jeans ov ankelstøvler, og så give den lidt gas med halskæder og fingerringe. Blusen finder du her. Nedsat fra 400 til 199. Og den fås i sort. Gå ind under "moshi moshi" under mæker, og så kommer den frem.

 

434 meter. Så langt har jeg ifølge google ned til havet. Jeg får mig et sommerbarn, og jeg kan slet ikke vente til jeg skal have min nyfødte datter i barnevognen, hoppe i denne kjole og trille ned og morgenbade sammen med mine veninder. Varm the i kanden, et sjal med hvis det er lidt køligt og så starter vi dagen på den måde. Kjolen er nedsat fra 800 til 399, og du finder den herGå ind under "moshi moshi" under mæker, og så kommer den frem.

Uanset om du er gracid eller ej, så er det vigtigt at du køber tøj der er lækkert for din krop at have på. Jeg har lært rigtig mget gennem mit mode/tøj-liv, især har tøjet hjulpet mig med at finde ud af hvem jeg er og hvordan jeg udtrykker mig selv gennem min påklædning, hvilke mærker jeg vælger osv. 

Jeg har aldrig en tøjkrise. Med mindre jeg skal male et loft. Det skriver jeg meget mere om senere på bloggen <3