Alle fortjener en ny start: Deppe i medierne

Alle fortjener en ny start: Deppe i medierne

I dag fandt jeg det nyeste nummer af "Hendes verden" i min postkasse. Sammen med superseje Anna Bjerre, kvinden bag Girltalk.dk, fortæller jeg en historie om en ny start.

Det er sjældent jeg oplever journalister fange min historie så autentisk, som journalisten i denne artikel har formået det, og jeg er enormt glad for artiklen i Hendes verden. Det er første gang i mit liv jeg har et eksemplar af magasinet liggende i mit hjem, men det er faktisk et ret godt magasin. Der er en historie om en dame der klager til kommunen over nogle måger, jeg var flad af grin da jeg læste den.

Køb bladet og læs, Anna's, min og måge-damens historier, og så glæder jeg mig til at læse din kommentar til historien her i kommentarfelten bagefter :)

 

Word fra linselusen <3