Skuddrama i København: Lad kærlighed være vores fælles sprog, og lad os stå sammen

Skuddrama i København: Lad kærlighed være vores fælles sprog, og lad os stå sammen

Arbejde, pizza, banana-split og snart arvingerne på storskærm. Og så bare en helt igennem fantastisk dag! Min mor har sovet her og vi har pruttet om kap i morges, jeg har været "introverte-Anne" i dag, jeg har vasket tøj, jeg har haft nogle magiske timer med en virkelig skøn ven, og nu går jeg lidt rundt om mig selv fordi jeg er så glad i kroppen og i hjertet over alt muligt.

Over at der er utrolig mange der fordømmer skyderierne, men som samtidig kan hæve sig over at lade det handle om en masse uskyldige mennesker der er lidt anderledes end dem selv. Det glæder mig virkelig virkelig meget at se hvor meget mennesker samles og står side om side uanset hvilken gud man tror på eller hvad man spiste til morgenmad i morges (jeg spiste franskbrød med pålægschokolade).

Det er en vild tid vi lever i, og i sidste ende har vi kun den kærlighed til vores medmennesker som vi vælger at lade tale højere end had, hævn og religion. 

Tusinde tak for et fantastisk dansk politi, og tak for dig, fordi du ikke ryger ned på et niveau hvor det bliver grimt, og hvor vi pludselig ikke adskiller os særlig meget fra de ekstremister vi har så travlt med at fordømme.

Dette er ikke et debatoplæg, det er bare den følelse jeg har i kroppen. Varm og tæt på mit hjerte.

God søndag derude